Boli

#trucuri alebire dinti #metode alebire dinti #alebire dinti

Cel mai simplu truc pentru albirea eficienta a dintilor

Exista nenumarate articole si pagini de site, care abunda in sfaturi despre cum sa ai o dantura impecabila si cum sa ajungi sa ai dinti cu cateva nuante mai deschise decat nuanta ta naturala. Daca lucrurile ar fi fost atat de simple pe cat ne fac unele dintre aceste expuneri sa credem, atunci intreaga evolutie a echipamentelor profesionale si a solutiilor medicale folosite in domeniu nu ar fi avut niciun rost. Dar, cum lucrurile nu stau deloc asa, cel mai indicat este sa cautati si sa va informati cum puteti ajunge sa intrebuintati solutii profesionale pentru albirea dintilor pentru acasa.

 

Astazi, datorita evolutiei tehnologiei si accesului tot mai larg la surse de informare si la mijloace medicale, aceasta operatie de albire a dintilor se poate realiza chiar la noi acasa. Folosind benzi pentru albirea dintilor, putem schimba nuanta naturala a dintilor nostri dupa doar 30 de minute de aplicare.

Ce sunt aceste benzi pentru albirea dintilor si cum pot fi ele folosite pentru a obtine nuanta dorita a dintilor?

Dupa cum le spune si numele, sunt benzi impregnate cu o substanta activa pentru albirea dintilor. Aceasta substanta poate fi Peroxid de Hidrogen, daca dintii vostri nu sunt sensibili sau Ulei de Cocos si Nano Carbune Activ, daca dintii sunt mai sensibili. Aceste benzi sunt compuse din mai multe straturi de substante, care actioneaza treptat pentru curatarea si albirea dintilor.

Persoanele care nu au dinti sensibili si vor sa vada rezultatele intr-un timp cat mai scurt, pot folosi cu maximum de eficienta benzile pentru albirea dintilor Flash Strips Gel si Flash Strips Dry. Acestea din urma contin un gel activ, cu o concentratie de doar 6% Peroxid de Hidrogen, ce nu provoaca sensibilitate sau durere in timpul tratamentului si permit consumul de lichide chiar si in timpul aplicarii.

Benzile pentru albirea dintilor Flash Strips cu Ulei de Cocos si Nano Carbune Activ sunt recomandate persoanelor cu sensibilitate dentara. Acestea nu contin Peroxid de Hidrogen, de aceea nu veti simti disconfort, durere si nu veti avea iritatii sau alergii in timpul tratamentului.

Benzile cu gel Flash Strips Gel au un continut ridicat de ingrediente active, in concentratie variabila, suficient de mare incat sa produca efectele dorite, insa si suficient de mica, incat sa nu produca sensibilitate, disconfort sau alte efecte negative. Tehnicile de producere sunt sigure si patentate.

Pentru a le aplica, cu mainile uscate si curate, se desprinde banda de filmul adeziv din pachet si, privind intr-o oglinda, se aplica banda pe partea inferioara a danturii, cu partea care contine gelul spre dinti. Marginea benzii trebuie sa fie aliniata cu gingiile, iar banda se preseaza pe dinti pentru a se lipi cat mai bine. Se procedeaza la fel si pentru banda superioara. Apoi se lasa sa actioneze intre 30 si 120 de minute, dupa specificatii si cat mai mult pentru rezultate cat mai bune.

Pentru a va convinge de calitatile si eficienta acestor benzi extraordinare pentru albirea dintilor, intrati pe DrWhite.ro, informati-va in legatura cu produsele care vi se potrivesc si alegeti sa zambiti mai des!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare