Boli

#aparat salin #calitate aer #aer

Cat de importanta este calitatea aerului din mediul domestic?

In perioada de iarna suntem predispusi cu totii la racela si gripa din lipsa unei bune alimentatii sau a imunitatii scazute.

Expertii ne recomanda ca principala arma in combaterea acestor stari, practicarea sportului sub orice forma sau, pentru cei mai comozi, imbracamintea groasa de bumbac care sa ne fereasca de ger.

Insa, ce am putea face cu copii? Ei sunt tot timpul in continua miscare, la joaca, la scoala sau in timpul liber si nu dau foarte mare importanta posibilitatii declansarii unei raceli.

In cazul acesta, varianta practica si disponibila pe termen lung este modelul de aparat salin ce functioneaza pe principiul purificarii aerului avand capacitatea de a trata mediul dintr-o camera normala de aparament. Beneficiile cunoscute ale unui astfel de dispozitiv l-au propulsat in sfera preferintelor celor care adora sa respire un aer curat chiar in intimitatea propriului camin.

Salin S2 se bazeaza pe ideea tratamentelor in minele de sare conducand inevitabil catre stoparea alergiilor de orice fel si reducerea problemelor respiratorii. Cei care sufera de rinite, sinuzite sau diverse complicatii ale cavitatii nazale au acum un sprijin de nadejde in acest aparat. Se recomanda utilizarea purificatorului de aer Salin si pe timpul noptii pentru a asigura o durata minima zilnica de 8 ore de expunere in mediul creat de aparat. De asemenea durata de expunere se poate mari pana la 24 de ore creandu-se astfel in spatiul ambiental un continut permanent de aerosoli compusi din clorura de sodiu.

Asadar, potrivit atat copiilor cat si adultilor, dispozitivul isi merita locul in orice casa avand caracteristici multiple prin care purificarea aerului din mediul in care locuim sa fie facuta ca la carte.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare