Boli

#diuretice naturale #diuretice

Cand si de ce sa consumi diuretice naturale de la Revital Saenciuc

Diureticele, acele suplimente alimentare asociate uneori cu programul de slabit, sunt de fapt cele care ajuta la combaterea retentiei de apa din organism. Aceasta situatie poate fi mai mult decat deranjanta, caci devine vizibil faptul ca mainile si picioarele cel mai adesea incep sa se umfle. Este o reactie a organismului strans legata de buna functionare interna, insa uneori nu este de ajuns tratamentul pentru ceea ce a cauzat retentia de apa.

 

Cand si de ce apare retentia de apa

Apa este o componenta importanta in organismul uman. De altfel continutul apei in organism este de peste 60%. Mai adesea auzim despre un aport mai mic de apa si consecintele nehidratarii, dar iata ca si excesul de apa face rau. Poate debuta pe fondul unui stil de viata dezordonat, din cauza unor dezechilibre nutritionale si nu numai.

Printre cauzele posibile ale retentiei de apa se numara dezechilibrele hormonale, consumul unor medicamente, sarcina sau anumite deficiente de vitamine.

In functie de ceea ce declanseaza situatia aceasta vine si tratamentul optim, in masura in care pot fi clar identificate cauzele. O solutie vine si din consumul unor suplimente precum diuretice naturale capsule. Atentie insa, faceti diferenta intre cele pe care doar medicul vi le poate prescrie si cele naturiste ce pot fi achizitionate spre exemplu de la Revital Saenciuc.

Diuretice naturale de la Revital Saenciuc

Revital Saenciuc este producator de suplimente alimentare, printre care si diuretice. Sunt capsule ce contin extracte naturale si au actiune multipla. Pot fi consumate pentru a favoriza buna functionare a rinichilor, pentru a ameliora tabloul simptomelor asociate cu litiaza renala. Implicit vor actiona si asupra retentiei de apa. Iar pentru ca aceste actiuni se tin lant unele de altele, consumul acestora va fi benefic si in ceea ce priveste aspectul pielii. Asta pentru ca poate fi remediata celulita. De asemenea, pentru cei care au probleme cu tensiunea arteriala astfel de suplimente alimentare pot avea o influenta benefica si in acest sens.

Remediul principal al retentiei de apa este consumul de lichide suficiente pentru organism, multa miscare in fiecare zi si per total un stil de viata sanatos. Uneori insa, este nevoie si de un mic ajutor. Iar acesta poate fi despre consumul de suplimente precum cele de la Revital Saenciuc.

Un mare avantaj este faptul ca sunt capsule bine tolerate de toata lumea. Acestea au la baza ingrediente naturale, nu vin cu reactii adverse riscante sau de speriat. Produsul poate fi comandat online, din pagina producatorului.

Spune da consumului de suplimente

Este un aspect constatat de toata lumea faptul ca alimentatia nu ne mai poate furniza tot complexul de vitamine si minerale. Sau daca produsele consumate sunt realmente bogate in vitamine si minerale organismul nu le asimileza complet, asa cum ar trebui. Suplimentele alimentare vin cu un complex bogat nutritiv si actioneaza pentru a restabili anumite echilibre in interior.

Mizeaza pe Revital Saenciuc, un producator autohton de suplimente alimentare ce ofera o gama diversa de produse, pentru afectiuni fel de fel. Comenzile pot fi plasate exclusiv online.

Contact:

0722 310 877

vanzari@revitalsaenciuc.ro

Sursa foto: https://revitalsaenciuc.ro/ro/

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Adevarul despre MURATURI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare