Boli

#prevenire infectii urinare #tratare infectii urinare #uractiv #infectii urinare #uractiv forte

Afla cum poti preintampina si inlatura pericolul unei infectii urinare

Infectia urinara este una din problemele frecvente ale sistemului genital. La nivel mondial, acest tip de infectie ocupa locul doi ca raspandire, dupa infectiile respiratorii. Ba mai mult, cercetarile au aratat ca una din doua femei dezvolta o infectie urinara in cursul vietii. La barbati acestea nu sunt atat de frecvente, dar atunci cand survin, au severitate mai mare ca la femei.

O cauza a aparitiei infectiei urinare este igiena intima incorecta. Laboratoarele Fiterman au dezvoltat in acest sens gama URACTIV, o gama completa, care depisteaza, previne si trateaza infectiile urinare.

Pentru protectie - Pentru ca oricine s-a lovit cel putin o data de dilema alegerii produselor de igiena intima, in gama au fost lansate doua noi produse: Uractiv Ultra Protect si Uractiv Day by Day, geluri pentru igiena intima, special dezvoltate pentru nevoile tuturor femeilor, indiferent de varsta. Avand ingrediente atent selectionate, gelurile URACTIV au rol eficient atat in perioada tratamentului infectiilor urinare sau ginecologice, cat si pentru prevenirea recurentelor.

Din gama de geluri URACTIV fac parte:

  • Gelul Ultra Protect este recomandat in perioada tratamentelor infectiilor urinare si ginecologice, calmeaza iritatiile si reface mucoasa genitala, reduce senzatia de disconfort si mirosul neplacut. De asemenea, gelul asigura pH-ul optim de 3,5 si mentine echilibrul florei genitale.
  • Gelul Day by Day poate fi folosit in fiecare zi pentru a intretine sanatatea zonei intime. Uractiv Day by Day calmeaza iritatiile si reface mucoasa genitala, impiedicand dezvoltarea bacteriilor.

Pentru depistare - Importanta depistarii cat mai precoce a infectiilor urinare nu trebuie trecuta cu vederea, deoarece este primul pas catre o sanatatea aparatului urinar. Cu ajutorul testului URACTIV, acum poti depista infectiile urinare chiar acasa, in doar 30 de secunde. Acesta identifica in urina prezenta eritrocitelor, nitritilor si leucocitelor, fiind similar cu testele ce se efectueaza in laborator.

Pentru tratament - Dupa ce infectia este depistata (comparand culorile din banda de test cu cele de spatele cutiei), urmeaza un tratament care o va inlatura. URACTIV FORTE este o alternativa eficienta pentru mentinerea starii de sanatate a aparatului urinar. Capsulele contin strugurii ursului si albastru de metilen si se recomanda persoanelor de peste 12 ani.

Uractiv - rapid, eficient, vizibil in infectiile urinare!

Geluri pentru igiena intima URACTIV®... pentru ca sanatatea tractului urinar este conditionata si de o igiena intima corespunzatoare.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare