Uroval

Prospect Uroval

Ce este UROVAL manosa?

UROVAL manosa este un complex original de substante naturale: monozaharida D-manoza si extractul de Vaccinium macrocarpon (Afin american), care foloseste la protejarea tractului urinar impotriva bacteriilor nedorite si imbunatateste activitatea vezicii urinare. Comprimatele Uroval manosa sunt acoperite cu un film special care ajuta la o inghitire mai usoara si la absorbtia eficienta a ingredientelor active. in comprimate sunt utilizate substantele active concentrate de cea mai ridicata calitate farmaceutica.


Ce cauzeaza infectia la nivelul tractului urinar?

infectia de la nivelul tractului urinar este frecventa, predominant la femei datorita predispozitiei anatomice. inflamatia este in proportie de 85% din cazuri cauzata de bacteria escherichia coli si se manifesta prin marirea frecventei urinarii, care poate fi insotita de furnicaturi, dureri arzatoare la urinare si dureri in abdomenul inferior. infectiile netratate, pot avansa in faza cronica si pot cauza complicatii de sanatate. In cel mai rau caz, infectia poate ajunge prin uretra pana la rinichi. inflamatia rinichilor este periculoasa in special la copii, femei gravide si persoane in varsta, care prezinta o categorie de risc pentru insuficienta renala.


Cum functioneaza UROVAL manosa?

Suprafata bacteriei care produce inflamatia (de obicei Escherichia coli) este acoperita de un strat de glicoprotein-lectina, care ajuta bacteria sa adere pe peretele interior al vezicii urinare impiedicandu-se astfel eliminarea acesteia. D-manoza se leaga efectiv de stratul de lectina al acestor bacterii ostile si impiedica aderarea lor la peretele vezicii urinare. Apoi bacteria este eliminata din organism prin urina. Astfel, efectul D-manozei nu consta in distrugerea tuturor bacteriilor, inclusive a celor benefice pentru organism (precum in cazul antibioticelor), ci doar eliminarea bacteriilor patogene prin urina. 1)
S-a dovedit ca pana la 90% din cazurile de infectii ale vezicii urinare pot fi combatute de administrarea de D-manoza. 1,3) Uzual, efectul administrarii apare deja in 24 ore!1,3)
Extractul concentrat de Vaccinium macrocarpon (Afin american) prezinta proprietati antiinflamatoare si contine substante naturale care influenteaza pozitiv activitatea vezicii urinare.2)


Cui este destinat UROVAL manosa?

UROVAL manosa este un produs adecvat pentru toate persoanele care sufera de tulburari in forme acute sau cronice date de infectii ale vezicii urinare si aparatului urinar. Deci este adecvat nu numai pentru probleme incipiente si care se manifesta aleatoriu, dar si in cazul problemelor grave si inflamatiilor care se repeta frecvent.
Dupa consultarea cu medicul dumneavoastra, Uroval manosa poate fi administrat ca supliment alimentar pe langa tratamentul cu antibiotice al infectiilor aparatului urinar. UROVAL manosa este recomandat de asemenea in perioade cu un risc crescut de inflamatii urologice.
UROVAL manosa este adecvat nu numai pentru femei care sunt susceptibile la inflamatii ale vezicii urinare, ci si pentru barbatii in varsta care pot suferi frecvent de infectii ale aparatului urinar asociate cu probleme agravate de marirea prostatei.
Riscul aparitiei de infectii urinare este de asemenea mai ridicat in cazul femeilor insarcinate sau in menopauza.


Cum se administreaza corect UROVAL manosa?

Doza recomandata este: 1 - 2 comprimate de doua ori pe zi cu 20 minute inaintea meselor, cu o cantitate adecvata de lichide. Doza de 2 comprimate de doua ori pe zi se recomanda in timpul tulburarilor acute, aceasta doza se poate reduce la 1 comprimat de doua ori pe zi dupa depasirea starii acute.
In cazurile cronice UROVAL manosa se poate administra pe timp indelungat, in mod normal cate un comprimat de doua ori pe zi.
A nu se depasi doza zilnica recomandata.
In timpul terapiei este necesar sa se asigure consumul suficient de lichide.


Prin ce este unica compozitia produsului UROVAL manosa?

UROVAL manosa se distinge prin combinatia unica de substante active - monozaharida D-manoza de cea mai pura calitate farmaceutica si extractul standardizat concentrat de Vaccinium macrocarpon (Afin american).

1 comprimat contine:
D-manosa (calitate farmaceutica) 400 mg
Vaccinium macrocarpon Afin canadian (extract standardizat) 100 mg
Stearat de magneziu, celuloza microcristalina, talc, hidroxipropilmetilceluloza

Continutul ambalajului
30 comprimate

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea