Litera S

#prospect #medicament

Stamin, comprimate

Prospect Stamin, comprimate

Compozitie
1 comprimat contine: Piracetam 400 mg. Excipienti q.s.

Actiune terapeutica
Neurotrop.
Proprietatile metabolice, cele legate de inhibarea agregarii trombocitelor, ca si proprietatile hemoreologice si microcirculatorii ale Stamin-ului ar putea explica efectul sau psihotrop, actiunea sa in dereglarile de comportament mental la persoanele in varsta.

Indicatii
suferinte psihice cronice, posttraumatice, de involutie. tulburari cerebrale acute: coma toxica, traumatica, hemoragie cerebrala (revenire din coma, datorata leziunilor craniocerebrale). tulburari de comportament si de adaptare la copii. Posibil eficace in sindrom psiho-organic.

Doze si mod de administrare
Adulti: 1 comprimat de trei ori pe zi.
Forma de prezentare: cutie cu 40 comprimate a 400 mg piracetam.

Contraindicatii

Insuficienta renala severa. Daca pacientul nu este supus unui hemocatarsis, este contraindicata administrarea de doze mari intr-un interval scurt de timp. Este contraindicata administrarea Stamin-ului la femeile gravide (mai ales in stadiile timpurii
ale sarcinii).

Reactii adverse

Poate induce stari de agitatie la inceputul tratamentului. Foarte rar s-au observat: dereglari neurologice: vertij, simptome extrapiramidale, spasme, cefalee; dereglari gastro-intestinale: gastralgie, greata, voma, anorexie, diaree sau constipatie.
Interactiuni medicamentoase: timpul de protrombina poate creste la pacientii stabilizati cu warfarina.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea