Litera H

#prospect #medicament

Histaminoglobulina, aerosol

Prospect Histaminoglobulina, aerosol

Ce este Histaminoglobulina si pentru ce se utilizeaza

Indicatii

Produsul confera persoanelor alergice o imunitate activa durabila. El se poate folosi in tratamentul maladiilor alergice, indiferent de tipul manifestarilor sau cauza declansatoare.

Histaminoglobulina se aplica cu succes in tratamentul manifestarilor alergice: respiratorii - astm, febra de fan, coriza, coriza spasmodica; cutanate - urticarie, edem Quincke, eczeme, prurit, prurigo; nervoase - migrene, cefalee; digestive; articulare; oculare. Histaminoglobulina nu este un produs de urgenta, utilizat pentru anularea crizelor alergice, ci un tratament al terenului alergic.

Mod de administrare

Tratamentul alergiilor acute (copil, adult) consta in 6 injectii subcutanate a cate 0,5 ml produs pentru fiecare injectie, la intervale de 3 zile. Tratamentul alergiilor cronice consta in 10 inoculari intradermice cu cate 0,15 ml histaminoglobulina din 3 in 3 zile.

Dupa un interval de 7 pana la 10 zile de la a zecea inoculare intradermica, se administreaza subcutanat 1 ml produs. Dupa o pauza de 6-7 saptamani, indiferent de rezultatele obtinute, se va repeta o serie identica de inoculari. Este interzisa administrarea pe cale intravenoasa.

Atentionari si precautii

Contraindicatii

Nu se recomanda tratamentul cu histaminoglobulina femeilor in timpul perioadei menstruale.

Reactii adverse posibile

Uneori, dupa o injectie se poate observa o exacerbare a manifestarilor clinice. Aceasta este trecatoare si poate fi atenuata printr-o medicatie calmanta obisnuita. Aceasta reactie este un prognostic favorabil si tratamentul in curs nu trebuie intrerupt.

Informatii suplimentare

Compozitie

Histaminoglobulina este constituita din histamina si serotonina complexate in proportii determinate cu globulina antialergica (fractiune proteica extrasa din plasma umana lipsita de AgHBs, Ac anti HCV, Ac anti HIV1-2).

O fiola contine: 200 mcg globulina antialergica; 0,15 mcg histamina diclorhidrat; 0,15 mcg serotonina; 10 mg tiosulfat de sodiu. Se livreaza in cutii cu 50 fiole a 0,5 ml stantate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare