Litera H

#prospect #medicament

Herpex, comprimate

Prospect Herpex, comprimate

Indicatii:
HerpEX previne eruptiile Herpes simplex.

Ingredientele medicamentului HerpeEX au aratat ca: ucid virusul, calmeaza durerea, reduc inflamatia, accelereaza vindecarea (de doua ori mai repede), reduc recidivele si cicatrizarea, intarzie eruptiile, diminueaza leziunile.
Actiune:
L-Lizina (ca lizina HCl), 1200 mg. Acesta este un aminoacid natural care se gaseste in mai multe alimente. Noi utilizam l-lizina cu grad farmaceutic in puterea si cantitatea utilizata in cele mai cunoscute studii clinice pentru suprimarea zilnica a herpesului (vezi studiul mai jos).

Vitamina B6 (ca piridoxina HCl), 10 mg. Va ajuta corpul sa utilizeze l-lizina, si lipseste deseori din formulele contra herpesului bazate pe l-lizina, dar este foarte importanta! De asemenea, ajuta la combaterea suprimarii sistemului imunitar pe durata stresului fizic sau psihologic (un declansator important care cauzeaza eruptiile), si, in general, grabeste vindecarea si intensifica functia imunitara.

Radacina lemnului dulce (Glycyrrhiza glabra), 200 mg. Este un ucigas natural puternic al herpesului. Faceti clic pe fila "Studiu si ingrediente" pentru a citi studiul.

Aloe Barbadensis (Aloe Vera) - 200 mg. Este unul dintre singurele cunoscute surse vegetariene naturale ale vitaminei Vitamina B12, si contine multe minerale vitale procesului de crestere si functionarii sanatoase ale tuturor sistemelor corpului. Studii numeroase din intreaga lume indica faptul ca aloe vera este un tonic general pentru sistemul imunitar, ajutindu-l sa lupte impotriva bolilor de toate felurile.

Melissa officinalis - 200 mg. Roinita este utilizat din punct de vedere medical ca ceai de plante sau in forma de extract. Are proprietati antibacteriene, antivirale (este binecunoscut eficienta sa impotriva herpes simplex), si este utilizat si ca sedativ sau calmant blind.

Prunella Vulgaris (Busuiocul de cimp), 200 mg. Un alt antiviral puternic. Faceti clic pe fila "Studiu si ingrediente" pentru a citi studiul.

Echinacea angustifolia - 40 mg. Este utilizat pentru intarirea sistemului imunitar, mai ales pentru prevenirea gripei si afectiunilor respiratorii minore.

Vitamina C, 400 mg. (din sursele naturale acerola (malpighia punicifolia) si maces (rosa canina). impiedica reproducerea virusului herpetic si formarea plagilor.

Zinc, 30 mg. Intensifica functia imunitara si impiedica reproducerea virusului herpetic.
Compozitie:
L-Lizina (ca lizina HCl), 1200 mg.
Vitamina B6 (ca piridoxina HCl), 10 mg.
Radacina lemnului dulce (Glycyrrhiza glabra), 200 mg.
Aloe Barbadensis (Aloe Vera) - 200 mg.
Melissa officinalis - 200 mg.
Prunella Vulgaris (Busuiocul de cimp), 200 mg.
Echinacea angustifolia - 40 mg.
Vitamina C, 400 mg.
Zinc, 30 mg.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea