Litera G

#prospect #medicament

Gravibinon, fiole

Prospect Gravibinon, fiole

Ce este Gravibinon si pentru ce se utilizeaza

Indicatii

O insuficienta dovedita de corp galben, in cazul unui avort habitual sau al unei situatii iminente de avort. Pentru echilibrarea situatiei hormonale dupa inducerea unei ovulatii.
Actiune terapeutica: Produs hormonal injectabil.

Mod de administrare

In amenintare de avort: injectii intramusculare 2 x 2 ml pe saptamana pana la oprirea sangerarii, iar in continuare, timp de cateva saptamani cate 2 ml o data pe saptamana. Daca tratamentul iminentei de avort nu a fost urmat de un rezultat favorabil, atunci dupa chiuretajul de rigoare, poate sa mai apara o sangerare de privare, dupa un timp de 8-14 zile.

Atentionari si precautii

Contraindicatii

Herpes gestationis in antecedente, existenta unor procese tromboembolice.

Interactiuni medicamentoase

Nevoia de antidiabetice poate fi modificata prin influentarea tolerantei la glucoza. Nota: Publicatiile specializate contin informatii detaliate in special referitor la urmatoarele teme: problematica unor posibile actiuni teratogene, influenta asupra metabolismului hirocarbonat.

Reactii adverse posibile

Atentie la existenta in antecedente a unor procese tromboembolice, a unui diabet zaharat cu modificari vasculare si anemie severa.

Informatii suplimentare

Compozitie

1 ml (2 ml) contin 250 (500 mg) hidroxiprogesteron caproat si 5 (10 mg) estradiolvalerat in solutie uleioasa.

Ambalaj

Cutii cu 5 fiole injectabile de 2 ml.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului