Litera D

#prospect #medicament

Doppelherz venotonik, solutie orala

Prospect Doppelherz venotonik, solutie orala

Ce este Doppelherz Venotonik si pentru ce se utilizeaza

Indicatii

Daca iti place iarna, insa tot timpul ai mainile si picioarele inghetate, ar trebui sa stii ca, din aceasta iarna, Doppelherz iti sare in ajutor cu un produs nou: Venotonik.
Conceput special pentru imbunatatirea circulatiei periferice, Venotonik intareste peretii venosi, previne aparitia varicelor si atenueaza durerile cauzate de acestea.

Mod de administare

Produsul are un gust foarte placut, nu contine alcool si zahar, pentru efecte maxime este recomandata o cura de o luna de zile, sau pana la aparitia efectelor dorite.

Informatii suplimentare

Compozitie

Compozitia suplimentului alimentar Venotonik de la Doppelherz a fost aleasa cu multa grija. Combinatia vitaminelor si a extractelor de plante asigura sanatatea venelor si ofera protectie contra presiunii crescute de la nivel periferic, imbunatatind simtitor circulatia venoasa si prevenind aparitia complicatiilor de tipul varicelor.
Contine 10 ingrediente active: Vitamina B1, vitamina B6, Vitamina B2, sirop concentrat afine, sirop concentrat de coacaze negre, extract de samburi de struguri, concentrat de vin rosu, extract de afine, extract de ghimpe (Ruscus aculeatus), extract de Aronia arbutifolia.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare