Litera D

#prospect #medicament

Doppelherz aktiv acid folic + complex de vitamine b

Prospect Doppelherz aktiv acid folic + complex de vitamine b

Ce este Doppelherz Aktiv Acid Folic + Complex de Vitamine B si pentru ce se utilizeaza

Indicatii

Toate cele 8 vitamine ale complexului B, alaturi de acid folic, se regasesc intr-un comprimat retard special conceput, care permite eliberearea de substante pe parcursul mai multor ore. Un comprimat retard de Doppelherz aktiv Acid folic + Complex de Vitamine B corespunde necesarului zilnic pentru toate cele 8 Vitamine B, inclusiv pentru acidul folic. Aceasta combinatie poate ajuta organismul nostru sa ramana sanatos si rezistent.

Datorita componentei complete de substante nutritive, Doppelherz aktiv Acid folic + Complex de vitamine B are o larga serie de recomandari. Comprimatul retard special conceput permite eliberearea de substante pe parcursul mai multor ore. Suplimentul alimentar cu aport seminificativ de acid folic si complex de vitamine B se recomanda femeilor in perioada de pre-conceptie, gravidelor, persoanelor cu un ritm de viata stresant si alert, celor cu risc de atac cerebral si boli cardiovasculare, persoanelor care prezinta dezechilibru hormonal, celor care se confrunta cu anemia sau migrene.

Benefiiciile complexului de vitamine B recomanda suplimentul alimentar Doppelherz aktiv Acid folic + Complex de Vitamine B pentru orice persona care isi doreste sa compenseze deficientele de alimentatie cotidiene si ritmul alert si stresant de zi cu zi prin suplimente dedicate si de calitate.

Suplimentul alimentar Doppelherz aktiv Acid folic + Complex de Vitamine B este disponibil la un raport calitate – pret optim si este recomandat de beneficiile si complexul de vitamine si minerale pe care il ofera.

Mod de administrare

Se administreaza un comprimat zilnic, in timpul mesei sau imediat dupa aceasta, cu o cantitate suficienta de lichid.

Informatii suplimentare

Compozitie

600 micrograme Acid folic, 4,2 mg Vitamina B1, 4,8 mg Vitamina B2, 6 mg Vitamina B6, 3 micrograme Vitamina B12,18 mg Acid pantotenic, 21,6 mg Niacina, 150 micrograme Biotina.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului