Antitox, tablete

Prospect Antitox, tablete

Ce este Antitox si pentru ce se utilizeaza

Indicatii

Recomandari: profilactic cat si curativ in tratamentul afectiunilor cutanate, afectiunilor infectioase sau inflamatorii ale aparatului urogenital si digestiv, in tratamentul gutei, reumatismului, starilor alergice.

Antitox este un produs natural care, prin sinergismul principiilor active din extractele vegetale cu cele din pulberile din plantele medicinale, are o actiune complexa de eliminare a deseurilor si substantelor toxice din organism si de reechilibrare a acestuia.
Datorita complexului de flavonoide, saponozide si potasiu, continut atat in Urzica cat si in Papadie si Trei Frati Patati, produsul are actiune diuretica si de stimulare a metabolismului, fiind recomandat in reumatism si guta. Aportul de agropiren si compusi poliacetilenici caracteristici Pirului si Brusturelui, confera produsului o actiune antibiotica, antibacteriana si antifungica, utila in tratamentul afectiunilor inflamatorii si infectioase la nivelul aparatului urogenital.
Prin continutul bogat de principii amare si compusi terpenoidici proveniti din Papadie, Brusture si Urzica, produsul Antitox stimuleaza functiile hepatobiliare si renale si are un puternic efect detoxifiant prin eliminarea toxinelor si a deseurilor acumulate in organism in perioada infectiilor sau expunerilor la poluanti externi. Prin continutul semnificativ de substante minerale (calciu, potasiu, fier, acid silicic) si vitamine (A, B, C si D) produsul are proprietati antianemice si o actiune moderat hipoglicemianta (atribuita prezentei vitaminelor din grupul B).

Mod de administrare

Intern, 1-2 tablete de 3 ori pe zi, minim o luna.

Informatii suplimentare

Compozitie

Tabletele de Antitox contin extracte vegetale din radacina si frunze de Papadie (Taraxaci radix et folium), radacina de Pir (Graminis rhizoma), frunze de Urzica vie (Urticae folium) si pulberi de rdacina de Brusture (Bardanae radix) si de Trei frati patati.

Ambalaj

40 tablete.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea