Litera T

#prospect #medicament

Trimagant, comprimate

Prospect Trimagant, comprimate

Compozitie
Comprimate continand: lactat de magneziu 0,100 g, formiat de magneziu 0,100 g, nicotinat de magneziu 0,05 g, excipienti pana la 0,50 g.

Actiune terapeutica
Prin continutul sau produsul constituie o sursa de magneziu cu administrare orala. Se poate asigura astfel corectarea deficitului de ioni de magneziu cu ameliorarea consecutiva a simptomatologiei determinate de acesta: tulburari de excitabilitate neuromusculara, tulburari neuro-psihice, imunitate etc.

Indicatii
Toate afectiunile determinate sau insotite de deficit de magneziu in: endocrinologie, boli cardio-vasculare, neuropsihice, in cursul sarcinii sau pubertatii, cu sau fara manifestari de spasmofilie, tetanie neuro-vegetativa.

Doze si mod de administrare
Adulti: cate 1 comprimat de 2-3 ori pe zi, dupa mese; copii: 1-2 comprimate pe zi in 3 prize. Durata tratamentului este de minimum 30 de zile. Se va avea in vedere interrelatia metabolismelor ionilor Mg, Ca, K.

Contraindicatii

Insuficienta renala grava, hemoragie cerebrala recenta, ulcer gastric si duodenal. Prudenta in administrare la pacientii cu ulcer gastric si duodenal in antecedente.

Reactii adverse
Vasodilatatie cu hiperemie cutanata, senzatie de caldura, hipotensiune, tulburari digestive - fenomene pasagere care dispar de obicei dupa cateva administrari.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea