Litera T

#prospect #medicament

Trachisept

Prospect Trachisept

Indicatii:
TRACHISEPT MIERE SI PROPOLIS este o combinatie de ingrediente apicole: miere si propolis. Propolisul, recunoscut ca si "antibiotic natural" are efect calmant la nivelul cavitatii bucale si faringiene. Mierea contribuie la reducerea iritatiei locale a mucoasei.

TRACHISEPT MIERE SI LAMAIE este o combinatie de ingrediente naturale si miere. Mierea contine un complex de substante antimicrobiene cu actiune calmanta in cazul durerilor de gat, in timp ce extractul de flori de tei si uleiul de lamaie calmeaza mucoasa iritata datorita proprietatilor antiseptice.

TRACHISEPT MIERE SI FRUCTE DE PADURE este o combinatie de ingrediente naturale si miere cu aport de vitamina C. Mierea este un tonic general ce imbunatateste imunitatea organismului pe perioada sezonului rece. Extractul de zmeura si macese actioneaza favorabil la nivelul mucoasei buco-faringiene, iar vitamina c ofera protectie organismului impotriva racelii.

TRACHISEPT MENTOL SI EUCALIPT este o combinatie de ingrediente naturale, pe baza de uleiuri aromate: uleiul de menta si uleiul de eucalipt au proprietati balsamice, amelioreaza durerea si decongestioneaza mucoasa nazala.

Doze si mod de administrare:
TRACHISEPT se administreaza pe cale orala.
Se recomanda evitarea consumului de alimente si lichide timp de 30 minute dupa administrare.
1 comprimat de 4-6 ori/zi.

Datorita ingredientelor naturale si apicole din compozitie, Trachisept in toate variantele sale, amelioreaza si calmeaza durerile de gat, fiind recomandat in scopul reducerii simptomelor la nivelul cavitatii buco - faringiene.

Compozitie
Trachisept miere si propolis contine: miere 131mg, propolis 35mg, excipienti: zahar, sirop de glucoza.
Trachisept miere si lamaie: miere de albine, extract de flori de tei, ulei de menta, mentol, ulei de lamaie, excipienti.
Trachisept miere si fructe de padure:Miere de albine 140mg, vitamina C 20mg, extract de macese (Rosa Canina) 2,5mg, extract din fructe de zmeura (Rubus Idaeus) 17,6mg, mentol 5mg. Excipienti: zahar, sirop de glucoza, acid citric monohidrat (E-330), aroma de zmeura, allura red (E-129).
Trachisept mentol si eucalipt:mentol, ulei de menta, ulei de eucalipt, ulei de bergamota. Excipienti: zahar, sirop de glucoza, acid citric monohidrat, rosu ponceau, azorubin.

Masuri de precautie:
Nu trebuie folosit de persoane cu alergii la ingredientele active sau excipientii produsului.

Producator:
Ozone

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea