Litera I

#prospect #medicament

Imunostimulent sre corynebacterium parvum

Prospect Imunostimulent sre corynebacterium parvum

Ce este Imunostimulent SRE Corynebacterium Parvum si pentru ce se utilizeaza

Indicatii

Este utilizat ca adjuvant in ansamblul celorlalte mijloace de terapie anticanceroasa, numai sub supraveghere medicala, pre- si postoperator, precum si in timpul radio- si/sau chimioterapiei. Se utilizeaza asociat cu vacinuri stafilococice in acneile severe si in alte infectii cronice rebele la tratament.

Mod de administrare

Produsul se administreaza subcutanat, in doze crescande: 0,1-0,3-0,5-0,7-1,0 ml. In continuare se repeta doza de 1 ml. Se fac 2 inoculari pe saptamana. Dupa administrarea unui total de 10 injectii, se fac alte 10 injectii la intervale de 1 pe saptamana. Apoi se continua cu o fiola la 2 saptamani, vreme indelungata, 1-2 ani sau peste. Inainte de inoculare, fiola se agita pentru omogenizarea continutului.

Atentionari si precautii

Contraindicatii

In general, tinand seama de indicatii, nu se vor retine de la acest tratament decat bolnavii in situatii speciale: stari febrile, hepatopatii, cardiopatii, nefropatii decompensate, stari tensionale etc.

Reactii adverse posibile

De regula, preparatul nu da reactii generale, iar reactiile locale apar rar si sunt limitate (eritem, induratie, fenomene dureroase locale). In cazul unei reactii importante, se amana inocularea si se revine la doza anterioara.

Informatii suplimentare

Compozitie

Preparatul Imunostimulent SRE Corynebacterium parvum este o suspensie de corpi bacterieni dintr-o tulpina de Corynebacterium parvum, in solutie salina fiziologica, in concentratie de 2,0-2,5 mg reziduu uscat/ml, inactivata prin caldura.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare