Litera H

#prospect #medicament

Hepabionta, drajeuri

Prospect Hepabionta, drajeuri

Ce este Hepatobiona si pentru ce se utilizeaza

Indicatii

Hepatite acute si cronice, afectiuni hepatice posthepatita, afectiuni hepatice toxice, ciroza, ficat gras. Drajeurile de Hepabionta sunt indicate in sustinerea terapiei parenterale, administrandu-se in zilele in care nu se efectueaza tratament parenteral. Se administreaza de asemenea in scop de prevenire a recaderilor.

Mod de administare

In general se vor administra cate 3 drajeuri pe zi sau in conformitate cu indicatiile medicului. Drajeurile se vor administra dupa masa, nemestecate cu ceva lichid. A nu se administra dupa data de expirare. A nu se lasa la indemana copiilor.

Atentionari si precautii

Contraindicatii

Hipersensibilitate la acidul alfa-lipoic.

Reactii adverse posibile

In cazuri individuale pot aparea: transpiratii profuze, tahicardie, manifestari cutanate evidentiate prin mancarimi si urticarie.

Informatii suplimentare

Compozitie

1 drajeu de Hepabionta contine: nitrat de tiamina (vitamina b1) 5 mg, riboflavina (viamina B2) 4 mg, nicotinamid 15 mg, pantotenat de calciu 3 mg, biotina 0,1 mg, clorura hidrica depiridoxina (vitamina b6) 4 mg, ciancobalamina (vitamina b12) 8 g,acetat de beta-tocoferol (vitamina E) 5 mg, rutozid 10 mg, acid orotic 25mg, acid alfa-lipoic 5 mg, mioinozitol 20 mg.

Substante adjuvante: Dimeticon 1000, metilceluloza, acid silicic, lactoza, ceara de carnauba, ceara alba, glicerol 85%, poli-(1-vinil-2-pirolidon), carbonat de calciu, guma arabica, faina de grau, colorant E 171, nuanta alba, talc.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare