Prospect Caseolact, pulbere
Ce este Caseolact si pentru ce se utilizeaza
Indicatii
In distrofiile sugarului, in boala diareica acuta si cronica, in sindroamele de malabsorbtie de etiologie diversa, in echilibrarea nutritionala pre- si postoperatorie, malnutritie,arsuri, nefroze, ca suplimentare proteica la gravide si varstnici. In dieta copilului sau adultului poate fi incorporat ca suplimentare proteica in lapte, supe, pireuri, calculandu-se necesarul proteic in functie de caz.
Mod de administrare
Dizolvarea Caseolactului se face intr-o cantitate minima de apa (1 g pulbere la 5 ml apa) care in prealabil a fost fiarta impreuna cu zaharul sau glucoza necesara si racita la 37 grade C. Produsul astfel preparat se consuma imediat. Se poate prepara o cantitate mai mare, pentru mai multe mese, cu conditia ca pastrarea sa se faca la frigider (2-6 grade C) intr-un vas bine inchis.
Informatii suplimentare
Compozitie
Produs dietetic hiperproteic, fara lactoza, continand: - proteine: 60 g - glucide: 25 g - lipide: 1-3 g - saruri minerale: 8 g - vitamine: 0,15 g - apa: 5 g (pentru 100 g pulbere) (cutie a 250 g). 100 g pulbere de Caseolact contin echivalentul a 340 de calorii sau 60 g proteine.