Litera A

#prospect #medicament

Aspegic 250, pulbere

Prospect Aspegic 250, pulbere

Ce este Aspegic 250 si pentru ce se utilizeaza

Indicatii

Aspegic 250 este recomandat pentru actiunile sale analgezica, antipiretica si, in doze mari, antiinflamatorie in: diverse dureri, cefalee, dureri dentare, nevralgii, sciatica, lumbago, febra musculara, artroza; stari febrile, stari gripale, guturai, diverse afectiuni specifice sezonului rece; afectiuni reumatice.

Mod de administrare

Adulti: 1 plic de 3 ori pe zi, daca este necesar. Copii: Conform prescriptiei medicale.

Atentionari si precautii

Contraindicatii

Ulcer gastroduodenal; alergie la acid acetilsalicilic; ultimul trimestru de sarcina; boli hemoragice.

Precautii

Se recomanda avizul medicului in caz de antecedent de ulcer gastric, de tratament anticoagulant asociat, de tratament prelungit sau in doze mari, de astm, de insuficienta renala, de antecedent alergic la acid acetilsalicilic sau la salicilati, de dispozitiv intrauterin.
Sarcina: A se evita un tratament prelungit in timpul sarcinii. Administrarea izolata in timpul primelor doua trimestre ale sarcinii nu creeaza probleme.

Sarcina si alaptarea

A se evita un tratament prelungit in timpul sarcinii.

Administrarea izolata in timpul primelor doua trimestre ale sarcinii nu creeaza probleme.

Informatii suplimentare

Compozitie

Acetil salicilat de lizina 450 mg, corespunzand la 250 mg acid acetilsalicilic. Excipienti (aroma etc.) pt. un plic. Aspegic 250 nu contine sodiu, acest produs poate fi utilizat chiar si in caz de regim strict fara sare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului