Terapii alternative

# ulei de scortisoara #ulei esential de scortisoara #scortisoara

Totul despre uleiul esential de scortisoara

Scortisoara este unul dintre ingredientele cele mai importante pentru vin fiert si este inclus deseori in lista de ingrediente pentru diferite prajituri, insa putini cunosc beneficiile uleiului esential de scortisoara, care la randul sau nu ar trebui sa ne lipseasca din casa.

 

De aceea, impreuna cu echipa BioBoom, in oferta carora putem gasi o multime de uleiuri esentiale 100% bio, am realizat acest articol in care vom vorbi despre beneficiile uleiului esential de scortisoara.

Astfel, daca ti-ai propus sa incerci un nou ulei esential sau sa te bucuri de un organism mult mai sanatos profitand de metodele naturiste, acest articol este exact ceea ce cautai.

Te ajuta sa slabesti

Foarte multe persoane isi doresc sa dea cateva kilograme jos, insa putine reusesc cu adevarat. Acest obiectiv poate fi insa indeplinit cu usurinta, atata timp cat apelezi la un ulei esential benefic pentru pierderea in greutate asa cum este uleiul esential de scortisoara.

Iar asta deoarece acest ulei iti poate ajuta organismul sa arda grasimile mai repede, reusind astfel sa pierzi in greutate fara prea multe batai de cap.

Mai mult decat atat, uleiul de scortisoara este recomandat si datorita faptului ca regleaza nivelul de zahar din sange, oferind alimentelor un gust mai bun fara a fi nevoie sa adaugi zahar. Vei scapa astfel de pofta de dulce si iti vei putea mentine silueta cat mai atragatoare.

Un bun aliat al inimii

Uleiul de scortisoara este recunoscut si ca un foarte bun aliat al inimii, reusind sa iti mentina arterele curate favorizand circulatia sangelui.

Astfel, daca iti doresti sa eviti anumite probleme de sanatate si iti propui sa ai o inima cat mai sanatoasa, atunci ar trebui cu siguranta sa incerci sa folosesti uleiul esential de scortisoara. Rezultatele nu vor intarzia sa apara si iti vor aduce foarte multa satisfactie.

Benefic si pentru frumusete

Uleiul de scortisoara nu este benefic doar din punct de vedere al sanatatii, ci la fel de multe beneficii poate avea si pentru frumusete.

Acesta este folosit de obicei pentru a remedia anumite probleme ale tenului, asa cum sunt acneea sau eruptiile cutanate. Pentru a reusi sa tratezi aceste probleme nu trebuie decat sa folosesti putin ulei esential de scortisoara in amestec cu ulei de cocos, iar mai apoi solutia obtinuta poate fi aplicata direct pe piele.

Astfel, te vei bucura de o piele mult mai sanatoasa si mai atragatoare, datorita proprietatilor antimicrobiene ale uleiului esential de scortisoara.

Te ajuta sa castigi lupta impotriva parazitilor

Atunci cand ai probleme cu parazitii si vrei sa folosesti un remediu cat mai natural, uleiul esential de scortisoara poate fi alegerea perfecta. Este unul dintre cele mai bune remedii naturale anti-parazitare, prin urmare te poate scapa de paraziti fara prea multe eforturi.

Este insa important ca acesta sa fie amestecat cu un alt ulei, precum este cel de oregano sau de cimbru, astfel incat parazitii sa fie eliminati in cat mai scurt timp.

Fara dureri de cap – cu ulei de scortisoara

Asa cum spuneam, uleiul de scortisoara ajuta la imbunatatirea circulatiei sangelui, prin urmare poate fi un foarte bun remediu si pentru durerile de cap. Tot ce trebuie sa faci este sa il folosesti pentru o difuzie sau inhalare, iar astfel vei remedia si vei prevenia aparitia durerilor de cap.

Acestea sunt asadar cateva dintre cele mai importante beneficii ale uleiului esential de scortisoara. Vei descoperi insa mult mai multe, atata timp cat il vei folosi in mod frecvent.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din naturist

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare