Terapii alternative

#terapii alternative #terapie cu metale #metaloterapia #magnetism

Terapia cu metale

Metaloterapia este o metoda alternativa de a vindeca anumite boli si afectiuni si poate fi utilizata atat ca atare, cat si in combinatie cu medicina clasica. Metaloterapia face parte din medicina chinezeasca, iar acum aceasta metoda de tratament este cunoscuta si utilizata in intreaga lume.

Spre exemplu, in Franta, anumite tulburari ale auzului sunt si astazi tratate cu placute de cupru, iar in lume, terapeutii folosesc metalele pentru a trata boli precum cancerul, insomniile, migrenele puternice etc.

Iata cateva dintre beneficiile si actiunile metalelor asupra sanatatii umane
 

Terapia cu argint


Daca porti bijuterii din argint trebuie sa stii ca acest metal este antiseptic si grabeste procesul de vindecare a plagilor.

Argintul anihileaza pana la 650 de tipuri de microbi daca este purtat sub forma de bijuterii. Se pare ca responsabili de acest efect sunt ionii de argint care impiedica inmultirea bacteriilor, a sporilor si a virusurilor. In acest fel, bijuteriile de argint impiedica reproducerea microbilor, iar infectia este stopata.
 

Terapia cu aur


Atunci cand porti bijuterii fabricate din aur, previi si tratezi afectiuni ale pielii precum alergii, acnee si eczeme. Acesta este doar unul dintre motivele pentru care aurul se foloseste, mai nou, in creme si tratamente cosmetice. Aurul previne imbatranirea prematura a pielii si te protejeaza de ultraviolete atunci cand te expui la soare.
 

Terapia cu cupru


Cuprul vindeca surzenia, calmeaza sistemul nervos central, rezolvand in acest fel insomniile, reda tonusul organismului si calmeaza migrenele. Foarte multe suprafete din spitale sunt fabricate din cupru deoarece acest metal ucide stafilococii aurii in numai 90 de minute. Este suficient sa atingi zona infectata cu putin cupru, iar bacteriile sunt distruse rapid. Indiferent ca este vorba despre o foita de cupru sau monede vechi, rezultatele sunt remarcabile.

Atentie! Metaloterapia pe timp mai indelungat se aplica numai in cazuri severe (spre exemplu dupa un infarct miocardic) in fracturi ale oaselor, entorse sau intinderi de ligamente.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din naturist

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului