Terapii alternative

#terapie prin ras #intarirea sistemului imunitar #relaxare #fericire #ras

Rasul, cel mai bun medicament

Rasul este mai contagios decat orice infectie, tuse sau stranut. Atunci cand este impartasit, rasul apropie oamenii si mareste fericirea si intimitatea. Pe langa momentele de fericire, rasul are o seri de beneficii asupra intregului organism.

Rasul intareste sistemul imunitar, stimuleaza energia, diminueaza durerea si protejeaza de efectele nocive ale stresului. Insa, inainte de toate, acest medicament este distractiv, usor de folosit si gratuit.
 

Rasul, medicament puternic pentru minte si trup


Rasul este un antidot puternic pentru stres, durere si conflicte. Inspira incredere si speranta, te conecteaza de alte persoane si ajuta la mentinerea concentratiei si alertei.

Astfel, rasul este o resursa importanta pentru depasirea problemelor, imbunatatirii relatiilor si stimularii sanatatii fizice si emotionale.
 

Rasul este benefic pentru sanatate


Relaxeaza intreg organismul. Rasul elibereaza tensiunea si stresul, iar dupa o partida buna de ras, musculatura este relaxata mai mult de 45 de minute.

Stimuleaza sistemul imunitar. Rasul descreste productia de hormoni ai stresului si mareste productia de celule ale sistemului imunitar. De asemenea, imbunatateste rezistenta la boli.

Elibereaza endorfine. In timpul rasului, organismul elibereaza endorfine, chimicale ale starii de bine. Aceste chimicale promoveaza o stare generala de bine si reduc durerile.

Protejeaza inima. Rasul imbunatateste functionarea vaselor de sange si mareste circulatia sangelui, care protejeaza de atacurile de inima si alte afectiuni cardiovasculare.
 

Rasul imbunatateste sanatatea emotionala


Rasul ne face sa ne simtim bine, iar starea de bine ramane chiar si dupa ce ne oprim din ras. Rasul ne ajuta sa ne pastram optimismul chiar si in cele mai dificile momente. Pe langa ameliorarea tristetii si a durerilor, rasul ofera curaj si tarie pentru a gasi surse noi de fericire si speranta.

Chiar si in cele mai dificile momente, rasul sau un simplu zambet ne poate face sa ne simtim mult mai bine. De asemenea, atunci cand radem nu ne mai simtim stresati, suparati sau maniosi. Reduce stresul, mareste energia si ofera o lumina realista asupra evenimentelor.
 

Cum sa razi mai mult


Rasul este o parte esentiala a vietii noastre si chiar daca trecem prin momente tensionate nu trebuie sa uitam sa zambim din cand in cand si sa ne bucuram de o gluma buna. Pentru imbunatatirea calitatii vietii, incearca sa gasesti motive de bucurie in cat mai multe lucruri din viata ta.

Zambeste. Zambetul este inceputul rasului. Ca si rasul, zambetul este contagios. Zambeste mai des si incearca sa te bucuri de lucrurile simple si placute din viata ta.

Fa o lista cu lucrurile bune din viata ta. Simplul act de a contoriza lucrurile bune din viata ta te va distanta de gandurile negative care sunt o bariera in fata rasului si a umorului.

Petrece mai mult timp cu persoane vesele. Incearca sa iti creezi cun grup de prieteni zambitori, zgomotosi si pusi pe sotii tot timpul. In acest fel vei adopta si tu din obiceiurile si stilul lor de viata relaxat.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din naturist

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare