Terapii alternative

#Equilibra Romania #produse naturiste

Produse naturiste de la Equilibra Romania

 

Bebelusii au nevoie de tot ce este mai bun pentru hidratarea pielii si mentinerea unui ritm de viata sanatos in special in primele luni de viata, atunci cand imunitatea nu este foarte bine dezvoltata. Equilibra Romania ofera cele mai bune solutii cand vine vorba de solutiile naturiste la care pot apela parintii pentru a proteja pielea bebelusilor. Uleiul calmant protectiv pentru nou nascuti este un produs 100% natural care se aplica pe piele dupa fiecare baie. Acesta are rolul de a hidrata pielea bebelusilor si actioneaza eficient impotriva iritatiilor, eczemei sau a dermatitei.

 

 

Uleiul calmant protectiv de la Equilibra este creat printr-o formula speciala care are numeroase proprietati terapeutice datorita uleiului de floarea soarelui si migdalele dulci prezente in compozitie. Impreuna cu vitamina E si bisabolol sustin sanatatea pielii si ii ofera protectia de care are nevoie pe tot parcursul zilei. Protejand eficient pielea, uleiul calmant lupta impotriva eczemelor care pot aparea pe piele sau iritatii cauzate de diversi factori.

Actiuni benefice ale produsului oferit de Equilibra Romania

Acest ulei calmant propus de Equilibra ajuta la protejarea pielii micutilor imediat dupa baie. Ingredientele naturale ajuta la o hidratare intensa a pielii nou nascutilor. Datorita calitatii ingredientelor naturiste, uleiul calmant nu va lasa urme uleioase pe piele, ci se va absorbi rapid in pielea micutului ajutand la protectia acesteia. Pe langa protectia impotriva iritatiilor, are un rol important si pentru obtinerea pielii fine si catifelate chiar dupa primele utilizari. Nu sunt prezenti in compozitie alergeni sau coloranti care pot avea efecte adverse.

Compozitia uleiului calmant de la Equilibra

In compozitia acestui ulei calmant pentru bebelusi se regaseste vitamina E. Este un nutrient benefic pentru piele dar si un antioxidant eficient. Vitamina E are rolul de a sustine sanatatea pielii si pastrarea elasticitatii acesteia. In plus ajuta la accelerarea procesului de regenerare a celulelor. Uleiul de migdale dulci aeste un remediu natural curant pentru ameliorarea afectiunilor pielii. Poate fi folosit chiar si pe pielea sensibila fara sa provoace alergii. Uleiul de floarea soarelui este prezent in acest produs natural si are rolul de reducere a riscului de infectii. Acest ingredient lucreaza ca o bariera protectoare impotriva infectiilor. Bisabolol esteun lichid uleios incolor care are mai multe rolul in acest produs: ameliorarea inflamatiilor la nivelul pielii, hidratarea intensa a pielii si contribuie la procesul de regenerare a acesteia.

Tot la Equilibra este disponibil acum un gel de dus creat din ingrediente 100% naturale. Noul produs contine extract de Aloe Vera care are capacitatea de a hidrata eficient pielea si de a o lasa catifelata si moale. Samponul de la Equilibra Romania ajuta la curatarea delicata a pielii si parului bebelusilor. Contribuie eficient si la hranirea si hidratarea in profunzime a pielii iar ingredientele active din compozitia sa il fac sa nu aiba efecte adverse precum iritatia sau usturimea de la nivelul ochilor. Samponul – Gel de Dus fara Lacrimi de la Equilibra nu are coloranti, alergeni sau parabeni care pot provoca efecte adverse. Vizitati site-ul Equilibra Romania pentru a vedea si alte produse naturale pentru bebelusi si nu numai.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din naturist

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare