Terapii alternative

#Oreste Teodorescu #eveniment sanatate # Body Mind Spirit EXPO

Oreste Teodorescu te invata cum sa-ti pregatesti trupul, mintea si sufletul pentru anotimpul rece

Daca esti preocupat/a sa-ti alimentezi corect trupul, dar si mintea, sa inveti sa previi imbolnavirile, dar sa afli si cum le tratezi, totul in armonie cu natura, te vei regasi la cel mai mare eveniment dedicat sanatatii, frumusetii si dezvoltarii personale din Romania.

In perioada 29,30 Septembrie si 1 Octombrie esti invitat sa te ingrijesti de sanatatea trupului, a mintii si a sufletului, la Sala Palatului din Bucuresti, unde are loc Body Mind Spirit EXPO. Prezente vor fi  peste 100 de companii expozante: branduri romanesti si internationale, conferinte si demonstratii te asteapta la cea de-a XXII-a editie a evenimentului. Intrarea este libera!

Vor fi trei zone de interes:

  • Zona de expozitie cu vânzare, unde poti gasi: produse naturiste, alimente bio, suplimente alimentare naturale, produse de detoxifiere, cosmetice bio, carti de dezvoltare personala si spiritualitate, produse alimentare raw-vegane, cristale terapeutice si multe altele. Cele mai importante si indragite companii, dar si mici producatori si expozanti locali, au pregatit reduceri si promotii special pentru târg. Vino sa le descoperi!
  • Sectiunea de conferinte sustinute de importante voci din domeniu: psihologi, nutritionisti, astrologi, maestri spirituali, terapeuti si personalitati publice. Oreste Teodorescu, Doru Bem, Camelia Patrascanu sau Cristian Pompei sunt doar o parte dintre acestia. Consulta intreg programul aici!
  • Zona de demonstratii si momente artistice, unde te invitam sa te relaxezi si sa te deconectezi pentru câteva momente de la ritmul alert al zilelor noastre.

De peste 10 ani suntem consecventi in misiunea noastra de informare si sprijinire a tuturor celor care s-au decis ca sanatatea este cea mai importanta, suntem Body Mind Spirit EXPO, un concept international, crescut cu drag in România de peste un deceniu. Te invitam sa ni te alaturi!

Organizatorii anunta ca ultima editie din acest an a Body Mind Spirit EXPO  este ocazia perfecta sa invatam sa ne pregatim trupul, mintea si sufletul pentru anotimpul rece !

Verifica lista completa a conferintelor, demonstratiilor si programul de vizitare pe site-ul nostru: www.bmse.ro sau pe pagina noastra de Facebook!

Intrarea este libera!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din naturist

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare