Terapii alternative

#Mierea de Manuka #stimularea imunitatii #imunitate

Mierea de Manuka, in top 5 aliati ai imunitatii! Fereste-te de raceli!

Schimbarea de anotimpuri favorizeaza infectiile respiratorii, prin urmare organismul are nevoie de aliati pentru a-si creste imunitatea. Mierea de Manuka, catina si vitamina C se numara printre ingredientele care ajuta la pastrarea unei stari de sanatate optime datorita rolului lor protector si stimulator.

Un sistem imunitar puternic inseamna atat protectie fata de virusuri, cat si o capacitate crescuta pentru organism de a depasi perioadele de boala. Alimentatia echilibrata, un stil de viata sanatos, activitatea fizica pot contribui la mentinerea unui sistem imunitar puternic. Alaturi de acestea, organismul primeste ajutor si de la natura.

Mierea de Manuka, de pilda, este un remediu natural, cu proprietati antibiotice si antivirale, care are beneficii si ca produs de ingrijire a pielii sau ca aliment de baza, consumat zilnic. Mierea de Manuka KFactor 16, de exemplu, contine minim 75% cantitate de granule de polen Manuka, cu efecte antibiotice puternice si proprietati de intarire a imunitatii. Pentru ca este raw, contine si toate enzimele si complecsii prezenti in stupul de albine care ajuta organismul uman in intarirea imunitatii.

Vitamina C este cel mai folosit supliment pentru imunitate. Ajuta nu doar la cresterea acesteia, ci are o contributie importanta si la reducerea oboselii, protejeaza celulele impotriva stresului oxidativ si nu numai. Mai mult, pe Vegis.ro gasesti Vitamina C naturala extrasa din fructe de maces care are un randament superior datorita ratei rapide de absorbitie. Gustul placut face produsul usor de acceptat pentru copii, iar faptul ca nu contine zahar il recomanda si pentru persoanele cu diabet. De asemenea, in locul pastilelor masticabile, se poate consuma pulbere de macese – 1-2 lingurite in cereale, la micul dejun – ajutand astfel organismul sa reziste mai bine schimbarilor de temperatura.

Natura ofera un suport important organismului si prin catina – un remediu traditional si un antioxidant recunoscut. Siropul de catina contine doar catina si miere, presate la rece, proprietatile ingredientelor nefiind alterate. Fructele de catina sunt situate in categoria celor mai puternice vitaminizante din flora Romaniei, fortifica si revigoreaza organismul, asigurand un bogat aport de vitamine (C, E, A, B1, B2, P) si substante minerale.

Citromicina este un alt produs care se dovedeste un aliat puternic in lupta cu infectiile virale, dar nu numai. Complexul de substante extras din semintele de grapefruit – ingredientul de baza al produsului - este un antibiotic cu spectru larg de actiune, distrugand nu mai putin de 800 de tulpini de bacterii, inclusiv unele rezistente la antibioticele de sinteza.

Mentinerea unui sistem imunitar puternic este importanta mai ales in cazul copiilor. Acestia sunt inca in crestere, iar imunitatea lor in formare, in timp ce expunerea la virusuri si bacterii este mult mai mare datorita colectivelor la care sunt expusi. Vegis.ro propune o solutie eficienta si, in acelasi timp, delicioasa pentru cei mai mici.

Borcanul Copiilor Veseli contine un amestec natural de miere, plante, fructe, uleiuri si seminte ce ocrotesc sanatatea. Acestea contribuie la tonifierea organismului si sustine rezistenta normal a acestuia prin continutul de laptisor de matca, polen, pastura si miere. In cazul aparitiei tusei, spray-ul cu propolis si miere Gatulet fericit este 100% natural si nu contine alcool, fiind recomandat atat copiilor cu varsta de peste 1 an, cat si adultilor.

Sursa foto: unsplash.com 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din naturist

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare