Terapii alternative

#ganomag #magazin online

GanoMag - primul magazin online specializat

In primul rand, magazinul (online) este specializat in produsele pe baza de ganoderma lucidum (linghzi, reishi). Specializat in mai multe sensuri ale cuvantului si o sa descriu mai jos cateva dintre ele. Este un motiv de mandrie faptul ca Ganomag este intr-adevar primul magazin specializat in solutiile de medicina alternativa pe baza de Ganoderma, ca vechimea si experienta acestui partener a convins mai multi producatori internationali de renume sa transforme magazinul intr-un centru actualizat, cu produse si informatii, cu promotii, cu sfaturi la zi, iar cateodata chiar cu retete culinare folosind acest ingredient 100% natural.

Astfel, pentru toti cititorii nostri, de ce este GanoMag primul magazin specializat:

Prin contrast cu alte magazine online, Ganomag s-a profilat si orientat catre informarea cititorilor sai iar secundar pe vanzarea de produse. Comparand informatiile disponibile, descrierile produselor si felul in care sunt prezentate, ne face sa credem ca pentru acest magazin online este mai importanta sanatatea cititorilor sai decat profitul. Lucru pe care noi il apreciem ca fiind foarte rar. Un motiv pentru care il votam ca fiind specializat.

Specializat in sensul in care detinatorul acestui magazin este unul dintre cei mai vechi din Romania si dintre foarte putinii care a reusit sa convinga cei mai multi producatori internationali recunoscuti sa-l faca partener local si vanzator autorizat. Astfel, producatori consacrati si recunoscuti international pentru calitatea produselor, siguranta lor, au ales sa faca GanoMag un partener de incredere : Gano Excel, Ayura Herbal, Freeways Global, Dalvita, Apicol Science, etc.

Magazinul este specializat in produsele, in special cafea cu ganoderma, produse cu cel mai pur extract din aceasta planta multi-terapeutica. Cunoscuta si apreciata in zona asiatica a globului de cateva mii de ani, ciuperca tineretii ori planta nemuririi, sau reishi, este un promotor al sanatatii si un puternic sustinator al vitalitatii, longevitatii si vietii bune. Magazinul nu numai ca promoveaza calitatea produselor sale dar vine si cu sfaturi pentru un stil de viata sanatos.

Printre putinele, daca nu singurul magazine, care are promotii lunare si preturi de producator. Pentru ca sanatatea este principalul obiectiv al Ganomag, vanzarea produselor se face in volum mare cu discounturi de producator.

Toti cumparatorii acestui magazine primesc sfaturi si consultanta nutritionala, stil de viata, managementul stresului, pentru ca produsele oferite de magazine sa poata oferi experienta si efectele cautate. Rareori plante sau medicamente pot rezolva problemele vietii noastre, fiind asa complexe, cu atatea provocari.

Produsele sunt certificate de producatorii respective. Unele dintre avantajele de a fi partenerul local al unor producatori este ca ceea ce tu vinzi, ca magazin, este provenit direct de la producator si calitatea produselor este certificata. Asta inseamna fara contra-faceri, fara falsuri, fara inlocuirea produselor, fara diluarea substantelor active, etc.

In final, pentru sanatatea corpului si mintii noastre, este bine sa ne informam din surse alese specific de noi, sa ne intoarcem la natura si sa respectam viata noastra si a celorlalti cat mediul inconjurator. Va multumim pentru timpul investit in a citi acest articol si va doresc o saptamana foarte buna!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din naturist

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare