Terapii alternative

#tonic regal #polen crud #apiland #tinctura de propolis #produse apicole #laptisor de matca

Creste imunitatea copilului cu ajutorul produselor apicole

Benefiicile produselor apicole sunt recunoscute si apreciate de mii de ani. Mierea, propolisul, polenul, laptisorul de matca si pastura sunt leacuri eficiente intr-o multime de afectiuni. Ele ajuta insa si la prevenirea imbolnavirii prin cresterea imunitatii.

In farmacii exista o multime de siropuri sau de comprimate care promit „efecte miraculoase”. Tot mai multe persoane insa renunta la aceste produse in favoarea celor suta la suta naturale, fara adaos de chimicale, zahar sau coloranti artificiali. Dintre acestea, produsele apicole sunt cele care ofera o paleta extrem de larga de actiuni benefice. Una dintre acestea este cresterea imunitatii.

Copiii sunt bunul cel mai de pret al fiecaruia dintre noi motiv pentru care am face orice spre binele lor. Niciunui parinte nu ii place sa isi vada micutul bolnav. De aceea este indicat sa actionam preventiv astfel incat copilul sa nu aiba de suferit.

Cura cu propolis

 

Unul dintre cele mai bune tratamente naturiste pentru intarirea sistemului imunitar este cel cu propolis. Tinctura de propolis purificat 95% de la ApiLand are actiune antimicrobiana, antimicotica, antivirala, cicatrizanta si imunostimulenta. Cu alte cuvinte, o adevarata minune care nu trebuie sa lipseasca din casa niciunui parinte. Administrat pentru intarirea sistemului imunitar, acest valoros produs al stupului creste rezistenta organismului la diferite afectiuni si iti va tine micutul ferit de bolile atat de des intalnite in comunitatile de copii precum cele de la scoala sau de la gradinita.

Tinctura de propolis trebuie administrata de doua ori pe zi, dimineata, pe stomacul gol, si seara, inainte de culcare. Doza recomandata in cazul copiilor este de 10-15 picaturi pentru fiecare priza. Si adultii pot beneficia de pe urma unei cure cu propolis, in cazul lor doza recomandata fiind de 30 pana la 50 de picaturi la o priza.

Cura cu polen

 

O alta varianta la fel de sanatoasa bazata tot pe unul dintre produsele apicole este cura cu polen. Specialistii ApiLand recomanda atat polenurile crude poliflore, cat si pe cele monoflorale.

Polenul crud de castan dulce si mur este foarte apreciat de copii datorita aromei si a gustului placut pe care il are. Stimuland circulatia sangvina, echilibreaza sistemul nervos fiind un foarte bun revitalizant. Continutul ridicat de vitamine si minerale este menit sa intareasca organismul fragil al celor mici. 15-20 de grame din acest tip de polen reprezinta echivalentul a 900 de grame de legume sau a sase cani de ceai verde.

Polenul crud de trandafir salbatic, pe care il gasesti doar la ApiLand, faciliteaza absorbtia de calciu intarind organismul copiilor aflati in continua crestere. Se recomanda cure de cel putin sapte saptamani, de doua ori pe an, insa poate fi consumat tot timpul anului, fara restrictii. Acest produs al stupului este pastrat in forma sa naturala, cruda, pura si neprelucrata, pentru a garanta eficienta sa terapeutica maxima.

Cura cu tonice apicole

Un adevarat elixir a fost creat de specialistii ApiLand: tonicul regal. Este vorba despre un cocktail de substante apicole, mai exact ginseng, laptisor de matca si miere naturala, perfect dozate pentru a intari sistemul imunitar, a stimula activitatea cerebrala si a elimina insomnia si oboseala.

Toate aceste produse apicole, dar si multe altele le gasesti la ApiLand. Viziteaza magazinul online apiland.ro si vei descoperi o multime de oferte interesante.

Foto: hepta.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din naturist

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului