Terapii alternative

#tigara electronica #te20.ro #tigara electronica TGO-C

(P) Ce trebuie sa stii despre tigara electronica TGO-C

Cu o cantitate mare de vapori, tigara electronica TGO-C este un model revolutionar care ofera o experienta a fumatului reala si placuta. Este un produs original Sailebao, foarte eficient si potrivit pentru fumatori inraiti. Poate fi oferit drept cadou si persoanelor dragi.
 

Ce este tigara electronica TGO-C


Tigara electronica TGO-C este un model de tigara electronica care foloseste ca atomizor modelul TGO-C. Ofera un avantaj major fata de alte modele de tigari electronice prin atomizorul care functioneaza cu pastile. Tigara electronica TGO-C este un produs original Sailebao.

Produsul produce o cantitate uriasa de abur datorita atomizorului generos si a bateriei puternice. Acest lucru face ca experienta fumatului sa fie cat mai reala. Printre caracteristicile modelului TGO se remarca acumulatorul puternic si capacul din silicon al capsulei de stocare a lichidului, ceea ce reduce scurgerea lichidului din capsula.

Bateria modelului TGO are o capacitate mare, iar reincarcarea cartusului este mult mai usoara. Aroma lichidului este mai bine definita, iar capacitatea de stocare este foarte mare.

Citeste continuarea articolului AICI.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din naturist

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare