Terapii alternative

# tratament imunitate # tartament gripa # antigripal natural # beneficii catina #catina #tratamente naturiste

Beneficiile catinei: te scapa de gripa si de numeroase alte boli

Catina este supranumita ginsengul romanesc datorita proprietatilor sale de-a dreaptul miraculoase. Efectele sale terapeutice sunt numeroase, asa ca nu exitati sa puneti in congelator o punga de catina proaspata sau sa cumparati cateva borcanele cu miere pentru iarna. 

Catina este un aliat natural in nenumarate boli, fiind un ajutor de nadejde in cresterea imunitatii si nu numai. Multi il considera un tratament care previne cancerul, insa are si alte utilizari mai obisnuite. 

Astfel, catina este considerată un bun antiinflamator, cicatrizant, antibiotic, iar in anumite forme ajuta in tratarea ulcerului gastric, dar si a afectiunilor circulatorii si hepatice. Poate avea si efecte pozitive in tratamentul depresiei, a faringitei, dar si in cel al gripei. 

Extern, se foloseste in tratarea problemelor oftalmologice, dermatoze, psoriazis, acnee etc. Pentru acestea, se foloseste uleiul de catina pe care il puteti fie prepara acasa, fie procura de la magazinele de tratamente naturiste de tip Plafar.

Catina se poate consuma ca atare, ca sirop, dulceata sau miere. Prin urmare, chiar daca vi se pare ca are un pret un pic piperat, nu ezitati sa va aprovizionati cu acest minunat aliat al sanatatii voastre. 

Foto: gourmandelle.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din naturist

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului