Terapii alternative

#apiland #produse apicole #black friday #reduceri #preturi

Produsele apicole ApiLand – preturi speciale de Black Friday

Stiai ca intr-un stup de albine se gasesc produse minune cu beneficii extraordinare pentru sanatatea ta? ApiLand iti ofera cea mai variata gama de produse apicole pure, crude si neprelucrate - exact asa cum se gasesc in stup.

Produsele cu cele mai multe beneficii sunt laptisorul de matca, pastura, polenul crud, propolisul si mierea cruda.

Laptisorul de matca este un remediu universal, deosebit de valoros care, consumat adecvat, iti ofera o varietate de beneficii pentru sanatate. Este potrivit atat pentru copii, cat si pentru aduti si varstnici, fiind folosit pentru prevenirea sau ameliorarea diferitelor afectiuni, dar si in tratarea si vindecarea unor boli grave.

Printre beneficiile notabile ale consumului de laptisor de matca pur amintim cresterea imunitatii si rezistentei la efort fizic si intelectual, imbunatatirea nivelului energetic general, reducerea colesterolului din sange, preventia cazurilor de raceala si gripa, si intarzierea procesului de imbatranire.

Odata ce ii descoperi beneficiile, iti vei da seama ca laptisorul de matca este un adevarat medicament natural. in domeniul sanatatii, am putea spune ca nimic nu-l poate egala.

Descopera toate beneficiile laptisorului de matca ApiLand pe www.apiland.ro.

Pe langa laptisorul de matca, ApiLand iti ofera cea mai complexa gama de polenuri crude (12 sortimente), tonice apicole, pastura, propolis, miere cruda si miere Manuka MGO.

Polenul crud ApiLand este un produs de nelipsit din alimentatia zilnica. Prin continutul sau de aminoacizi, vitamine, minerale si lactofermenti, acesta este un deliciu pentru organism. ApiLand iti pune la dispozitie 12 sortimente de polenuri crude. Fiecare tip de polen are proprietati unice ce ajuta la prevenirea sau ameliorarea unor afectiuni.

Descopera gama de polenuri crude ApiLand pe //www.apiland.ro/polenuri-crude/

Pastura ApiLand are o compozitie asemanatoare polenului, dar cu proprietati mai valoroase decat acesta datorita continutului ridicat de zaharuri simple, vitamine A, B, C, E si K, acid lactic, enzime si minerale (sodiu, potasiu, fosfor, zinc, magneziu, calciu, fier, seleniu), aminoacizi esentiali. Complexul de vitamine, minerale, lacto-fermenti, aminoacizi si enzime ce se gasesc in pastura fac din aceasta o importanta sursa benefica de energie, vitalitate si bunastare generala.

Afla mai multe despre pastura de albine ApiLand pe //www.apiland.ro/pastura/

Vineri, 18 noiembrie, ApiLand organizeaza Black Friday, astfel ai posibilitatea sa comanzi produse apicole sanatoase si gustoase la preturi speciale. Echipa ApiLand a pregatit reduceri intre 20%-50% la gama de produse apicole, doar pentru Black Friday.

Descopera campania Black Friday ApiLand aici - https://www.apiland.ro/black-friday.html

Intra pe www.apiland.ro, vineri, 18 noiembrie, alege produsele dorite si comanda. Simplu si rapid!

Exista si posibilitatea comenzii telefonice la 0371 78 00 78.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din naturist

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Adevarul despre MURATURI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare