Terapii alternative

# beneficii sfecla # sfecla cancer #terapii alternative #tratament cancer #tratamente naturiste

Leguma care "goneste" cancerul

O leguma pe care multi romani o desconsidera este considerata un adevarat miracol in tratamentul cancerului. Sfecla rosie este recomandata de medici ca adjuvant in dieta bolnavului de cancer, fiind "responsabila" cu imbunatatirea apetitului, normalizarea VSH si multe alte beneficii.

Sucul de sfecla este un vechi remediu naturist, folosit in medicina populara de foarte multi ani. De curand, meritele acestei legume au fost recunoscute si de medicii alopati, asa ca unii il recomanda sa fie inclus in dieta bolnavilor de cancer.

Doza zilnica minima recomandata este 250-300 ml de suc de sfecla (aproximativ un kilogram), care trebuie consumat fara pauze, tot restul vietii. Astfel, s-a observat ca consumul regulat de sfecla, fie ca suc, fiarta si folosita in salata, data prin razatoare etc, normalizeaza VSH-ul bolnavilor, restabileste apetitul si scade efectele negative ale tratamentelor cu radiatii. Efectele se pot observa dupa 3 saptamani de administrare zilnica. 

Sfecla mai poate fi amestecata cu fulgi de ovaz, hrean, banana sau lapte prins. In tratamentul cancerului mamar sau de piele, se folosesc pansamente cu sfecla, aplicate pe locul tomorii. 

Atentie! Inainte de a incepe orice tratament, naturist sau alopat, consultati medicul. 

Foto: blog.doctoroz.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din naturist

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare