Terapii alternative

# minte sanatoasa # trup sanatos #organic india

Formula starii de bine: Trup sanatos - minte limpede - spirit revitalizat, acum si in farmaciile Sensiblu

Beneficiile pentru sanatate ale consumului de produse naturale 100% certificate organic se pot traduce prin aceasta formula, un trio cu o legatura directa intre corp nostru si natura. Efectele sunt vizibile atat la interior, cat si la exteriorul organismului nostru si sunt de durata. Pe langa o stare de bine mult mai usor accesibila, apare componenta contributiei noastre la sustenabilitatea mediului inconjurator si la asigurarea longevitatii conferita de un stil de viata sanatos. Pentru ca avem mare nevoie de ambele!

Suplimentele alimentare din plante medicinale ayurvedice: ce stim si ce nu stim

In timpurile actuale, optiunile sunt nenumarate, timpul este scurt si deciziile sunt rapide. Cautam rezultate complexe cu un minimum de efort si ne e dificil sa renuntam la obiceiuri care nu sunt neaparat benefice. Cu toate acestea, exista o tendinta in continua crestere de introspectie, de intoarcere la origini, la natura si de a intelege ce inseamna un stil de viata sanatos, atat pentru noi insine, cat si pentru mediul in care traim. intelegem din ce in ce mai mult importanta conexiunii cu natura, in toate formele si manifestarile ei. De la materialele cu care intram in contact, pana la calitatea aerului pe care il respiram si alimentele cu care ne hranim.

Anumite suplimente alimentare sunt un exemplu de succes al colaborarii armonioase dintre natura si om. Ele raspund nevoii noastre prezente de a avea grija de sanatatea noastra intr-o maniera accesibila.

Proportia chimie-natura

O lunga perioada de vreme s-a considerat ca substantele chimice nu pot aduce decat beneficii in agricultura si alte industrii. Insa oricine isi poate imagina ca un consum repetat de chimicale nu poate fi tocmai ideal pentru organism sau pentru mediul inconjurator. Si, cu toate ca efectele nu sunt pe deplin cunoscute, tendinta de a dezechilibra proportia in favoarea naturii este in crestere.

Ceea ce se incearca este evitarea afectarii celor mai predispusi si/sau expusi la aceste substante, precum fermierii, care intra in contact direct cu acestea, si copiii, care prezinta o sensibilitate mult mai ridicata.

100% Certificat Organic, Ecologic, Bio

Produsele 100% organice nu sunt un mit, exista, si sunt o alegere foarte sanatoasa atat pentru organism, cat si pentru mediul inconjurator. insa nu toata lumea cunoaste realmente conceptul de 100% organic. Alimentele 100% certificate organic contin exclusiv ingrediente cultivate fara fertilizatori, pesticide, erbicide sau alte substante chimice, pe sol netratat cu substante sau ingrasamant chimic de cel putin 3 ani.

Mai mult, agricultura organica nu apeleaza la hormoni de crestere, inginerie genetica sau la iradiere pentru conservarea alimentelor, elemente foarte des intalnite in industria alimentara uzuala. Un alt plus este faptul ca aceste culturi au un impact benefic vizibil asupra mediului inconjurator, sustinand regenerarea solului, protejand fauna si prevenind contaminarea surselor de apa potabila.

ORGANIC INDIA si True Wellness: Suplimente din plante ayurvedice organice integrale si ceaiuri Tulsi

Pornind de la nevoile imediate de schimbare a modului de a face agricultura si de la date stiintifice, fondatorii ORGANIC INDIA au conceput un proiect holistic ce a reusit sa schimbe aspectul agriculturii din nordul Indiei, prin introducerea culturilor 100% organice. In timp, acest concept s-a transformat intr-un model de afacere sustenabila ce continua si azi sa ofere sprijin micilor agricultori din India si se straduieste sa vindece pamantul aridizat de suprasaturarea cu substante chimice. Compania distribuie in intreaga lume produse certificate cu toate standardele de calitate internationale, ce contin cele mai renumite plante medicinale ayurvedice 100% certificate organic.

Plantele medicinale din produsele ORGANIC INDIA sunt cultivate in lant propriu de zeci de mii de mici familii de agricultori indieni si folosite de mii de ani in Ayurveda:

  • Tulsi (Busuioc sfant) – planta adaptogena, energizanta dar nu stimulanta, cu efect antistres, antidepresiv printre alte zeci de beneficii pentru sanatate, datorita carora este considerata in Ayurveda “Regina plantelor medicinale”. In India este venerata ca planta sacra cu putere vindecatoare;
  • Neem – planta cu efect de purificare a sangelui si actiune antibiotica si antifungica;
  • Ashwagandha – planta adaptogena cu actiune anxiolitica, energizanta si efect de stimulare a sexualitatii si sanatatii sistemului reproducator;
  • Shatavari – planta ce echilibreaza nivelul de hormoni ceactioneaza benefic in menopauza dar si in stimularea lactatiei
  • Brahmi Gotu Kola – unul dintre cei mai puternici adaptogeni din lume ce sprijina memoria, calmeaza, oxigeneaza creierul, protejeaza sistemul nervos si imbunatateste starea psihica;
  • Turmeric – cel mai eficient antiinflamator natural, cu actiune in sanatatea articulatiilor;
  • Ghimbir – planta cu efect energizant si de stimulare a metabolismului;
  • Triphala – formula ayurvedica bogata in antioxidanti, cu efect de curatare naturala a colonului, ce previne constipatia.

Suplimentele naturale si ceaiurile ayurvedice Tulsi din plante integrale ORGANIC INDIA, 100% certificate organic, pentru stare de bine si echilibru, sunt disponibile incepand de astazi si in reteaua farmaciilor Sensiblu din toata tara.

Lista cu locatiile care distribuie produse ORGANIC INDIA poate fi consultata aici.

ORGANIC INDIA nu foloseste in niciun stadiu al productiei pesticide sintetice, erbicide, ingrasaminte sau alte tratamente chimice, iar produsele nu contin organisme modificate genetic (Certificare Non-GMO).

***

Despre Sensiblu

Infiintata In 1997, compania Sensiblu face parte din Grupul A&D Pharma - cel mai mare grup farmaceutic din Romania. In prezent, Sensiblu ofera prin intermediul celor peste 450 de farmacii din intreaga tara, solutii integrate de sanatate, frumusete si stare de bine unui numar de peste 5 milioane de pacienti si clienti constanti. Descoperiti mai multe detalii pe www.sensiblu.com si pe www.facebook.com/sensiblu.

Despre ORGANIC INDIA

Bazele ORGANIC INDIA au fost puse in anii '90 in India, de catre americanul Yoav Lev, care a conceput un proiect extraordinar ce avea sa schimbe aspectul agriculturii din nordul Indiei, prin introducerea culturilor renumitelor plante medicinale ayurvedice 100% certificate organic. Astazi compania produce in mod sustenabil, prin agricultura organica, produse ayurvedice pentru imbunatatirea vietii, de o calitate exceptionala, ce sunt distribuite si apreciate in peste 50 de tari printre care SUA, Japonia, Singapore, Australia, Israel, Marea Britanie, Luxemburg, Franta, Belgia si Suedia. ORGANIC INDIA este principalul producator mondial de Tulsi – Busuioc sfant organic. In Romania, produsele ORGANIC INDIA sunt distribuite de catre INNOVORIS LABS, o companie ce are ca obiectiv imbunatatirea vietii oamenilor prin oferirea de produse de calitate si accesibile.

Te invitam sa descoperi mai multe despre filosofia si valorile ORGANIC INDIA pe www.organicindia.ro si accesand Comunitatea de Facebook ORGANIC INDIA ROMANIA.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din naturist

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului