Terapii alternative

#gluten # vitamix #dieta fara gluten #dieta

Dieta fara gluten, asigurata de VitaMIX

De-a lungul timpului, s-a demonstrat ca glutenul are foarte multe efecte negative pentru multi dintre oameni. Pentru unii, acesta este un alergen, care are o implicatie directa in dezvoltarea bolii celiace. Dar asta nu e tot, daca nu exista posibilitatea dezvoltarii acelei reactii alergice sporite, dieta bogata in gluten poate duce la instalarea permanenta a senzatiilor de oboseala, durere, pana si la inflamatii ale intestinului sau chiar degenerare a mucoasei intestinale.

Aceasta proteina creeaza dependenta, care e asemanatoare cu cea data de opiu. Din pacate, consumul acesteia este asociat si cu dezvoltarea bolilor autoimune. Ca un plus, renuntarea la acest compus poate ajuta semnificativ la imbunatatirea starii de sanatate a unor pacienti cu tulburari la nivelul creierului, ca autismul, epilepsia, schizofrenia.

Tocmai din cauza acestui lucru, in prezent, un procent tot mai mare de populatie incearca pe cat posibil sa elimine glutenul din alimentatie, chiar si pe un interval scurt de timp. Pana si 30 de zile lipsite de gluten sunt extrem de benefice pentru intregul organism.

Pentru a face mult mai usoara aceasta misiune a renuntarii la gluten pentru mai multe categorii de oameni, site-ul VitaMIX.ro comercializeaza mancare sanatoasa, fara gluten. In aceasta categorie, a produselor fara gluten, se pot regasi mai multe varietati de alimente de acest fel: faina, paste, dulciuri, cereale.

In asa fel, trecerea de la alimentele cu gluten la cele fara, nu va mai fi reprezentata de o dieta foarte stricta, draconica, dimpotriva chiar. Alimentele favorite vor fi la fel de delicioase si de felurite, doar ca nu vor mai veni la pachet cu acest adaos nutritiv.

De acum, consumul de paste va fi mai sanatos ca niciodata. Puteti alege intre mai multe sortimente de paste, precum fusilli, penne, spaghetti, iar la randul lor acestea vor putea fi din grau integral, hrisca, orez integral, dar si quinoa. Bineinteles, fara nici macar o urma de gluten.

De asemenea, continutul acestora de zaharuri este mult mai mic decat al pastelor care se gasesc in comert. De exemplu, un produs de acest gen, regasit la vitamix.ro, poate avea un continut de zaharuri de doar 0,2g (spirale din faina de orez, fara gluten).

Nici prajiturile nu sunt lasate deoparte, tocmai de aceea VitaMIX ofera o gama asa de larga de astfel de delicatese, pentru toti pofticiosii. Exista o sumedenie de fursecuri si dulciuri, care au tot felul de ingrediente absolut delicioase, precum nuci, cacao, vanilie, caju, cocos, toate fiind bio. Una dintre cele mai apetisante pare sa fie cea oferita de Torras, o ciocolata neagra cu aroma racoritoare de menta, ce poate fi consumata atat de diabetici, cat si de persoanele cu intoleranta la gluten.

Pentru cei care doresc sa isi prepare acasa propria paine, pe site sunt disponibile foarte multe tipuri de faina, fara gluten. Pot alege intre faina de orez brun, seminte de dovleac, de ovaz, hrisca, etc. Cu siguranta ca se va putea gasi sortimentul dorit, fara cea mai mica indoiala.

Cele mai la indemana, dar si mai eficiente solutii pentru o viata mai sanatoasa sunt disponibile pe VitaMIX. Achizitionand produse de la ei, automat veti avea siguranta calitatii, dar si increderea ca detaliile mentionate de ei sunt 100% reale.

Oferiti-va o sansa si veti vedea ca nu veti regreta ca ati facut acest pas, mizand pe produsele VitaMIX!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din naturist

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare