Terapii alternative

#slabit #activitati slabit #dans slabit #calorii #instrument muzical

Cum slabesti fara efort: 7 activitati simple care te ajuta sa arzi 100 de calorii

Organismul arde constant calorii pentru a produce energie, chiar si atunci cand dormi, insa uneori aportul caloric mare depaseste capacitatea metabolismului de a face fata acestui asalt. Asa se explica de ce te ingrasi. Din fericire, sunt multe activitati simple care intensifica arderile si te ajuta sa slabesti sau cel putin sa-ti mentii greutatea.

1. Joaca-te cu animalul de companie

Stiai ca este suficient sa te joci 30 de minute cu animalul tau de companie pentru a arde cel putin 100 de calorii? Desigur, cel mai bun partener in demersul tau este cainele, deoarece este foarte energic si trebuie sa tii pasul cu el.

2. Invata sa canti la un instrument muzical

Pentru a arde 100 de calorii, este suficient sa canti 45 de minute la un instrument muzical. Concentrarea asupra notelor muzicale si incordarea masei musculare intensifica arderile, astfel ca incet, incet, stratul adipos va incepe sa se topeasca.

3. Danseaza

Dansul pe un ritm alert te ajuta sa arzi 100 de calorii in doar 15 minute. Unde mai pui ca nici macar nu trebuie sa pleci din fata televizorului pentru a slabi incet, dar sigur.

4. Canta

Ce ai spune daca ai imbina utilul cu placutul si ai canta pret de 45 de minute pentru a arde 100 de calorii? Organizeaza o seara de karaoke acasa si interpreteaza melodiile preferate, pentru a slabi fara efort.

5. Ofera-i un masaj iubitului tau

Ofera-i partenerului tau un masaj relaxant timp de 25 de minute si nu doar ca il vei face fericit, dar vei mai si slabi. In mai putin de jumatate de ora arzi 100 de calorii fara sa faci nimic solicitant.

6. Dormi

In zilele in care esti acasa, incearca sa dormi dupa-amiaza. In doua ore de somn, organismul arde peste 100 de calorii, iar tu te vei simti odihnita.

7. Fa curatenie in casa

Activitatile casnice, cum ar fi aspiratul sau stersul prafului, te ajuta sa ai o casa primitoare si ingrijita, dar in acelasi timp te ajuta sa slabesti. Este suficient sa faci curatenie 30 de minute in casa, pentru a arde 100 de calorii. De acum, curatenia de sambata nu ti se va mai parea un chin.

Sursa foto:flickriver.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din naturist

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare