Terapii alternative

#incredere in sine #combatere stres #gandire pozitiva

Cum sa iti recapeti increderea in sine

In momentul in care iti pierzi increderea in sine, vei incepe sa te cufunzi intr-o stare psihica tot mai grava, pana in momentul in care ajungi la depresie. Atunci cand nu te mai simti bine in pielea ta, ar fi bine sa incepi sa iei masuri, astfel incat sa rezolvi rapid problema si sa nu te confrunti cu o situatie mai grava, atat la nivel psihic, cat si la nivel fizic.

Iata cateva modalitati prin care iti poti recapata increderea in sine.
 

Iesi cu prietenii in oras


Suna-ti prietenii si oamenii cu care nu ai mai vorbit de multa vreme. Atunci cand reiei legaturile cu oamenii dragi tie si incepeti sa depanati amintiri frumoase, cu siguranta vei incepe sa te simti mai bine in pielea ta. Prietenii te ajuta intotdeauna sa ai mai multa incredere in tine si sa te vezi exact asa cum esti.
 

Cumpara-ti ceva frumos


Chiar daca ai pus bani deoparte pentru situatii de urgenta, ar fi bine sa uiti de orice problema care ar putea sa apara. Cel mai bine este sa traiesti pentru ziua de astazi si sa iti faci o bucurie. Cumpara-ti un lucru pe care ti-l doreai de multa vreme, chiar daca pare inutil. De obicei, in astfel de situatii, este bine sa iti cumperi ceva de imbracat sau produse cosmetice, care te ajuta sa arati mai bine si, astfel, sa te simti mai bine in pielea ta, sa ai mai multa incredere in tine.

O alta varianta este sa incerci o schimbare: tunde-te, vopseste-te sau incearca o alta schimbare de look. Poti cere ajutorul unui stilist, care sa te machieze si coafeze. O sedinta foto, care sa evidentieze frumusetea ta, iti va fi de mare ajutor.
 

Mananca un aliment bun

Dulciurile te vor face sa te simti mai bine, insa evita sa le consumi intr-o cantitate prea mare. Cel mai bine este sa servesti o inghetata delicioasa, alaturi de un prieten care te incurajeaza mereu.
 

Inconjoara-te de oameni pozitivi


Asigura-te ca ai intotdeauna familia aproape de tine si oameni care emana energie pozitiva. Cu cat vei sta mai mult timp in preajma acestora si cu cat ei vor incerca sa te faca sa te simti mai bine, cu atat vei incepe sa ai o parere mai buna despre tine.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din naturist

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare