Medicul raspunde

#gemoterapie #remedii tuse persistenta #tuse persistenta #dr Ruxandra Constantina

Medicul raspunde: Remedii care te scapa de tusea persistenta

Tusea persistenta este un cosmar pentru oricine! Atunci cand apare la copii, ea le da de furca atat micutilor, cat si parintilor Ioana C., din Brasov este ingrijorata pentru Maria, fetita sa in varsta de  5 ani, care a fost racita des in ultimele 3-4 luni si care, dupa ultima viroza,  "a ramas cu o tuse enervanta, cu expectoratie.  Am incercat cu sirop de  ceapa, ceaiuri caldute, dar nu a trecut.. Ce alte alte remedii as putea incerca?".

"Va recomand in primul rand o cura de 15-30 zile cu extracte gemoterapice: extract din muguri de coacaz-negru, 1 ml dimineata + extract din muguri de calin, 1 ml seara. Gemoterapicele se iau in 100 ml apa, inainte de mese. In paralel puteti sa-i dati Plantusin cu miere si propolis, o lingurita de 2-3 ori/zi. Pentru cresterea imunitatii ar fi bine sa-i administrati suc echinaceea, sau ulei chimen negru si extracte naturale de fructe padure", recomanda dr Ruxandra Constantina, medic specialist medicina de familie, apifitoterapie, gemoterapie, din cadrul Medica RD Esthetic (0734.410. 417).

Daca si tu ai probleme de sanatate, nu ezita sa intrebi medicul!

Sursa foto: Hepta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare