Medicul raspunde

#silicon buze #implantul siliconic #buze subtiri #buze mai mari #medicul raspunde

Medicul raspunde: Cum pot avea buze mai mari?

“Ma numesc Alina, am 21 de ani si buze foarte subtiri. Am auzit ca exista silicon pentru buze, care tine toata viata. As dori sa imi spuneti mai multe despre aceasta operatie, daca e dureroasa si cum se poate controla rezultatul? Ma gandesc ce mai pot face daca nu-mi place ce iese”, intreaba cititoarea Acasa.ro.


“Exista doua metode de marire definitiva a buzelor: cea cu picaturi de silicon si cea cu implant siliconic. Marirea cu picaturi de silicon se face in mai multe etape, pana se atinge dimensiunea dorita. Este o metoda destul de controversata. Daca rezultatul nu e cel asteptat, indepartarea se face doar chirurgical, printr-o operatie destul de complicata. Implantul siliconic este creat special pentru a mari global volumul buzelor. Se introduc intr-o singura etapa cu anestezie locala, prin doua mici incizii la colturile buzelor. Daca se doreste indepartarea lor, se poate face printr-o minima interventie”, explica expertul Acasa.ro, dr Florin Daniel Juravle, medic primar chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare