Medicul raspunde

#plasturi forma nasului #medicul raspunde #rinoplastie

Medicul raspunde: Sunt eficienti plasturii care modifica forma nasului?

“Nu am nasul mare, dar am varful prea ridicat Ce imi recomandati pentru modificarea varfului nasului? Pot folosi acei plasturi care au aparut si care promit modificarea formei nasului fara dureri?”, ne-a intrebat cititoarea Nicoleta Avram, 27 de ani, din Timisoara.


“Nu exista nici un fel de dispozitiv extern, plasturi sau altfel de articole, care sa poata modifica forma nasului. Forma varfului nasului poate fi modificate prin interventie chirurgicala sau prin tehnica rinoplastiei medicale. Aceasta consta in injectarea unor mici cantitati de acid hialuronic in zone bine alese, astfel incat sa sprijine si sa reduca sau sa maresca anumite dimensiuni ale structurii nasului.

Este o tehnica rapida si neinvaziva care se poate face in cabinetul de consultatie. Injectarea se face cu anestezie locala si dureaza 15 minute. Singura problema ar fi ca aceasta tehnica trebuie repetata la 9-10 luni pentru a mentine efectul produs", explica expertul Acasa.ro, dr Florin Daniel Juravle, medic primar chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva.

Sursa foto: soulation.org

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare