Medicul raspunde

#riscuri implantare grasime proprie #grasime proprie fata #implantare grasime proprie #medicul raspunde

"Implantarea cu grasime proprie la nivelul fetei poate avea riscuri?”

„Va rog sa-mi explicati cat de mari sunt riscurile operatiei de implantare cu grasime proprie la nivelul fetei! M-am programat deja pentru aceasta interventie, dar doresc si o a doua opinie, deoarece am inteles ca exista posibilitatea ca aceasta grasime sa nu se distribuie uniform. Fiind vorba despre fata, am tot mai mari rezerve. Dumneavoastra ce ma sfatuiti?”, ne-a intrebat Nicoleta Marin, in varsta de 45 de ani, din Bucuresti.

„Injectarea grasimii la nivelul fetei sau oriunde la niveul corpului este una dintre cele mai cerute si folosite interventii estetice din ultimii ani. Grasimea se injecteaza la nivelul fetei, in zone dinainte stabilite si in cantitati egale in partea stanga si dreapta. De aceea, daca grasimea este injectata egal si simetric, ea este distribuita uniform. Singurul risc care poate exista este resorbtia grasimii. Resorbtia se face insa egal in toate zonele astfel incat nu exista asimetrii. De obicei, rezultatele injectarii la nivelul fetei sunt foarte bune si stabile in timp”, explica expertul Acasa.ro, dr Florin Daniel Juravle, medic primar chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva.

Sursa foto: mirror.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Adevarul despre MURATURI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului