Medicul raspunde

#micsorare urechi #operatii urechi #medicul raspunde #operatii estetice

Cum scap de urechile clapauge?

“Exista vreo procedura de micsorare a urechilor? Sunt si mari si clapauge. Care este timpul de recuperare in urma unei interventii chirurgicale? Va multumesc!”, ne-a intrebat Ioana C., in varsta de 22 de ani, din Timisoara.

“Exista proceduri atat pentru reducerea urechilor in dimensiuni, cat si pentru rezolvarea problemei urechilor decolare. Interventia pentru reducerea dimensiunilor urechilor este destul de traumatizata si se recomanda doar in anumite cazuri. Operatia pentru lipirea urechilor este o procedura comuna, care rezolva atat problema urechilor clapauge, cat si dimensiunile urechilor. Dupa operatie veti purta un pansament, care lipeste urechile, timp de 7 zile. Dupa aceasta este necesar sa purtati inca 3 saptamani o bariera, care tine urechile lipite de cap pentru fixarea lor”, explica expertul Acasa.ro, dr Florin Daniel Juravle, medic primar chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva.

Sursa foto: hosted.vresp.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului