Cat costa umplerea gambelor cu grasime proprie si in ce consta exact aceasta operatie – cat dureaza, in cat timp pot alerga din nou, cat rezista rezultatul? Este mai indicat acidul hialuronic? Nu doresc silicon de niciun fel”, intreaba Ani Stefan, in varsta de 28 de ani, din Calarasi.

"Interventia de corectare a gambelor cu grasime proprie consta in extragerea unei cantitati de grasime prin lipoaspiratie din zonele cu grasime in exces, prelucrarea acesteia si injectarea in zona gambelor. Pentru a obtine o corectie de obicei este necesar intre 50 si 100 cc grasime pe fiecare gamba. Grasimea se integreaza in aproximativ 3 saptamani, timp in care nu aveti voie sa faceti efort fizic intens. O parte din grasimea injectata (30-40%) se va resorbi in aceste 3 saptamani, dar cea care ramane rezista timp de mai multi ani.

Acidul hialuronic este indicat pentru cei care nu au depozite de grasime. Pentru a obtine 100 cc grasime pentru injectat este nevoie de aproximativ 500 cc grasime lipoaspirata. De asemeneat injectarea cu acid trebuie repetata la aproximativ un an", explica expertul Acasa.ro, dr Florin Daniel Juravle, medic primar chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva.

  •   2016-03-31
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din medicul-raspunde

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Dusul la nivelul pardoselii. Cum previi inundatiile

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Elisabeta Ratiu: Amarant, orz, hrisca, kamut... Topul cerealelor energizante

Expertul Acasa.ro, Elisabeta Ratiu: Mierea si frumusetea din antichitate pana in prezent!

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii