Frumusete & Ingrijire

#vergeturi #caze vergeturi #tratare vergeturi #prevenire aparitie vergeturi

Vergeturile, cauze si tratament

Vergeturile sunt liniile fine de pe suprafata corpului, sub forma unor cicatrice mici, fiind determinate de dezvoltarea organismului in adolescenta, de luarea in greutate sau de pierderea brusca a unor kilograme, de sarcina sau exercitiile de crestere a masei musculare.

Vergeturile au aspect alb-sidefiu pana la roz- violaceu iar zonele de risc unde vergeturile apar de cele mai multe ori sunt coapsele, soldurile, gambele, fesele, sanii, abdomenul sau partea superioara a bratelor.

Nici barbatii nu sunt feriti de aparitia vergeturilor. Acestea apar in special la barbatii care fac sport de performanta din cauza cresteii masei musculare.

Te intrebi cum poate fi prevenita aparitia vergeturilor? Aparitia acestora poate fi prevenita prin urmatoarele modalitati:

  • evitarea supra-antrenamenului si stresului excesiv;
  • evitarea folosirii streoizilor;
  • evitarea unor ingrasari si slabiri bruste;
  • folosirea unor creme cu rolul de a imbunatati concentratia de colagen si elastina din piele, de a hidrata pielea, de a o hrani;
  • alimentatie corecta, cu toate vitaminele si mineralele necesare organismului: colagen (carne de vita, gelatina), vitamina C, zinc, mangan, seleniu, enzime digestive.

Guam va recomanda gama de produse pentru tratarea si prevenirea vergeturilor: atat pentru vergeturile incipiente, vergeturile accentuate cat si pentru vergeturile din timpul sarcinii, pe baza de Alge marine Guam si ingredienti marini naturali.

Previne formarea vergeturilor si scapa rapid de cele existente cu tratamente pe baza de Alge Marine Guam si ingredienti naturali, pentru mai multe detalii vizitati site-ul guam.com.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului