Frumusete & Ingrijire

#mentinere frumusete # trucuri frumusete #frumusete

Trucuri prin care iti poti mentine frumusetea la orice varsta

Stresul, poluarea sau odihna insuficienta poate avea un impact asupra felului in care aratam, iar programul incarcat uneori nu ne permite sa urmam o rutina de ingrijire corespunzatoare. Totusi, poti reusi sa iti mentii frumusetea chiar si prin cateva trucuri simple, pe care sa le poti pune in aplicare fara probleme.

 

Odihneste-te

Una dintre cele mai simple metode de a ramane frumoasa este respectarea programului de somn. Daca te vei odihni destul, vei reusi sa iti pastrezi tenul luminos si vei putea mentine un stil de viata echilibrat, lucru care va fi de mare ajutor pentru pastrarea siluetei. In plus, daca vei dormi suficient, va fi ceva mai usor sa faci fata stresului cotidian.

Opteaza pentru un stil de viata activ

Sportul si miscarea sunt cheia pentru a te mentine sanatoasa, dar si frumoasa. Daca iti petreci mult timp la birou, activitatea fizica te va ajuta sa te destresezi si sa iti tonifiezi muschii. In plus, sportul este una dintre cele mai bune metode de a scapa de kilogramele in plus si de a avea o silueta de invidiat.

Mananca sanatos

Un alt mod de a te mentine in forma este o alimentatie cat mai echilibrata. In afara beneficiilor clare pentru silueta si asupra intregii sanatati, dieta are si un mare impact asupra aspectului tenului. Consuma multe fructe si legume si incearca sa incluzi in regimul tau alimente din toate grupele, dar evita cat mai mult produsele procesate, dulciurile si sucurile carbogazoase.

Daca vei opta pentru o dieta drastica, in care sa omiti complet anumite grupe de alimente, precum proteinele sau carbohidratii, organismul tau se va dezechilibra, iar acest lucru se va rasfrange si asupra aspectului tau fizic. Asadar, secretul sta in moderatie.

Ingrijeste-ti pielea si tenul

Primele semne ale imbatranirii vor aparea la nivelul pielii, dar poti intarzia aparitia acestora printr-o ingrijire corespunzatoare. Asigura o hidratare eficienta in fiecare dimineata si seara, folosind produse dedicate pentru tipul tau de piele.

Demachiaza-te intotdeauna inainte de culcare si scapa de pungile de sub ochi sau de alte imperfectiuni ale tenului folosind cosmetice de calitate, cu ingrediente naturale. Expunerea la soare reprezinta o alta cauza a imbatranirii premature, asa ca va trebui sa aplici mereu o solutie de protectie. Acest lucru este obligatoriu chiar si daca nu mergi la plaja sau daca este innorat, deoarece razele soarelui iti pot rani pielea oricand te afli in aer liber.

Opteaza pentru produse naturale

Fie ca este vorba de mancare, produse de ingrijire sau chiar si metode de tratament, incearca sa folosesti cat mai multe produse de origine naturala. Acestea nu contin substante care pot fi daunatoare pentru organism, sunt mult mai sanatoase si, de cele mai multe ori, sunt foarte eficiente. Ele vor contribui la mentinerea unei pieli mai stralucitoare si te vor mentine in forma mult mai usor.

Mentinerea frumusetii odata cu trecerea timpului poate fi o adevarata provocare pentru multe dintre noi, din cauza stresului cotidian si a stilului de viata incarcat. Daca iti vei acorda putina atentie zilnic si vei opta mai mult spre o ingrijire si o dieta cat mai naturala, vei putea sa arati extraordinar si sa intorci oricand toate privirile.

Sursa foto: shutterstock.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: 5 beneficii ale MUSTULUI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare