Frumusete & Ingrijire

#ziua barbatului #hammam #manichiura #sauna #spa

Tratamente SPA doar pentru barbati

Pentru ca se apropie ziua barbatului, o zi la SPA este un cadou excelent, dar si o metoda de rasfat si relaxare excelenta. Contrar opiniei formate, tratamentele SPA nu sunt doar pentru femei, asa ca daca esti barbat, treci peste aceasta prejudecata si dedica-ti o zi speciala in acest sens, iar daac esti femeie, daruieste-I iubitului/sotului tau o zi de neuitat la un salon SPA .


Iata cateva dintre tratamentele de care se poate bucura un barbat intr-un centru SPA


tratament facial


Desi barbatii se amuza atunci cand isi vad iubitele „mascate” cu namol si tot felul de ingrediente in culori nu tocmai naturale, cu siguranta va simti diferenta dupa un tratament facial la SPA si isi va dori sa repete experienta.


Masatile cu namol, argila, ulei de masline sau ciocolata sunt un lux pe care ti-l poti permite macar o data pe an si care in mod sigur iti va lasa un ten foarte curat si catifelat. Treci peste bariera mentala care iti sugereaza ca mastile faciale nu sunt deloc potrivite pentru un barbat si acorda-ti sansa de a avea cateva clipe de rasfat si un ten perfect in numai cateva minute.


Manichiura SPA


Manichiura nu este o carte de vizita doar pentru femei ci si pentru barbati. Nu uita ca o femeie se uita cu atentie si iti analizeaza mainile, iar daca unghiile tale nu sunt perfect taiate, pilite si curatate, va avea impresia ca esti un om neingrijit din toate punctele de vedere.


O manichiura SPA vine in plus,  pe langa manichiura clasica, cu un masaj si eventual impachetari ale mainilor pentru o piele cat mai catifelata.
Pentru a evita excesele, fereste-te de lacurile de unghii transparente pentru ca exista riscul ca ele sa luceasca prea tare si sa lasi astfel impresia de barbat metrosexual.


Exfoliere


Desi exfolierea este un procedeu pe care il poti face si acasa, nimic nu se compara cu produsele de la un centru SPA. O lufa si un gel profesionist iti vor lasa pielea fina ca a unui bebelus.  De asemenea, mastile si impachetarile pe care ti le poti face dupa un gomaj, iti vor hidrata in profunzime pielea.


Masaj


Nimic nu este mai relaxant decat un masaj realizat de un profesionist, intr-o atmosfera creata parca sa te duca intr-o lume perfecta.  Dupa numai jumatate de ora de masaj, vei avea impresia ca intreg corpul iti pluteste si vei ajunge acasa extrem de relaxat si bine dispus.


Sauna sau hammam

Sauna este un rasfat care actioneaza atat la interior cat si la exterior. La exterior, iti deschide toti porii, pregatindu-ti pielea  pentru tratamentele faciale si corporale, iar in interior iti desfunda sinusurile, te scapa de raceala si ofera relaxare fizica si psihica.

Atentie! O sedinta de sauna sau hammam (baie turceasca) nu trebuie sa depaseasca 30 de minute oricat de rezistent esti.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: 5 beneficii ale MUSTULUI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare