Frumusete & Ingrijire

# piele de invidiat # tratament fermitate #fermitate piele

Tratament pentru fermitatea pielii. Cum sa ai un ten de invidiat indiferent de varsta

O piele ferma cu o textura neteda si sanatoasa este dezideratul oricarei femei, insa fluctuatiile de greutate, gravitatia, factorii genetici, dieta dezechilibrata si lipsa hidratarii, ne impiedica uneori sa atingem acest ideal. De asemenea, expunerea excesiva la soare contribuie la pierderea fermitatii pielii. Dupa 25 de ani, productia de colagen si de acid hialuronic, proteinele responsabile cu fermitatea pielii incep si ele sa scada. De aceea, Dr. Kleanthous a dezvoltat protocoale de tratament ideale pentru obtinerea fermitatii pielii, atat la nivelul fetei, cat si al corpului.

Tratamentul pentru fermitatea pielii corpului de la Dr. Kleanthous are la baza produsele Body Shape. Datorita enzimei L-carnitin aflata in compozitia acestei creme, metabolismul grasimilor este accelerat. De asemenea, moleculele de suport celular intaresc tesutul conjunctiv, in timp de cafeina stimuleaza circulatia sanguina. Dr. Kleanthous dispune de tehnologii ultra moderne in ceea ce priveste tratamente faciale si corporale.

Tratamentul pentru fermitatea pielii Dr. Kleanthous realizat in saloanele de infrumusetare incep cu un peeling aplicat pe zonele ce urmeaza a fi tratate. Ulterior, cu ajutorul dispozitivului cu sonorezonanta, setat pe programele pentru fermitate, pielea este masata cu Body Shape Concentrate sau cu Firming Serum. La final, terapeutul va realiza un masaj cu Body Shape Cream. Acest tratament este disponibil si la THAIco Spa Bucuresti

In ceea ce priveste tratamentul pentru fermitatea tenului de la Dr. Kleanthous, rolul acestuia este de a compensa scaderea nivelului de colagen si de acid hialuronic care se produce odata cu inaintarea in varsta. Pentru rutina de ingrijire zilnica, Dr. Kleanthous a creat linia de produse 24/7. Firming Serum urmat de cremele de zi sau de noapte din aceasta gama vor oferi fermitate si energie pielii. Utilizarea zilnica a acestui serum pe baza de molecule de suport celular va regla functiile tenului de a produce elastina si de a mentine nivelul optim de hidratare in tesuturi.

Aplicat in centrele de infrumusetare, tratamentul pentru fermitate Dr. Kleanthous incepe prin aplicarea unui peeling enzimatic sau mecanic. Apoi, serumul pentru fermitate este aplicat cu ajutorul dispozitivului cu ultrasunete Sonostar Matrix care faciliteaza patrunderea lui in straturile mai profunde ale pielii, datorita vibratiilor imperceptibile specifice programului pentru fermitate. Dupa ce serumul a fost absorbit in piele, terapeutul va aplica o masca ce contine argila si substante active pentru fermitate din linia 24/7, incheind, bineinteles, cu crema specifica fiecarui tip de ten.

Pentru a evita pierderea fermitatii pielii, este esential sa se evite scaderile bruste in greutate, o rutina de exercitiu fizic dar si o alimentatie fara alimente procesate si minim 2 litri de apa consumati zilnic.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare