Frumusete & Ingrijire

#ochelari de soare vogue #ochelari de soare

Tot ce trebuie sa stii despre ochelarii de soare Vogue

Vara, dar si iarna, atunci cand razele soarelui sunt foarte puternice, ochii trebuie protejati foarte bine. Ochelarii de soare de calitate pot fi recunoscuti, in primul rand, dupa modul in care ajuta la reflectarea luminii pe diferite suprafete. Accesoriile de acest tip trebuie sa ajute atat adultii, cat si pe cei mici sa se bucure de o vedere clara, de contraste naturale, interesante, dar si de o lumina suficient de buna pentru ca formele obiectelor din jur sa fie extrem de precise. In acest sens, Vogue pune la dispozitia celor interesati o paleta larga de modele, care au fost conturate astfel incat sa satisfaca nevoile publicului larg, indiferent daca este vorba despre persoane care isi doresc sa fie la moda sau pur si simplu sa se asigure ca vederea lor este protejata in permanenta.

Scurt istoric al brandului Vogue

Celebrul brand de ochelari de soare Vogue a aparut pe piata pentru prima data in anul 1973, imprumutand cu succes numele celebrului magazin de haine. Este vorba despre un brand care s-a facut cunoscut datorita designului intotdeauna inovativ, dar si datorita faptului ca pune la dispozitia femeilor, a barbatilor, dar si a copiilor, foarte multe modele viu colorate sau, dimpotriva, clasice, sobre, cu ajutorul carora oricine sa-si poata completa cu succes outfiturile moderne. Faptul ca aceste accesorii au fost intotdeauna adaptate in functie de piesele vestimentare ale momentului a reprezentat mereu un plus pentru care ochelarii de soare au ramas mereu in tendinte, indiferent de cum s-au modificat preferintele publicului.

Care sunt beneficiile de care au parte cei care poarta ochelari de soare Vogue

Persoanele care aleg ochelarii de soare Vogue se pot bucura de o serie larga de avantaje. Pentru inceput, flexibilitatea in timpul purtarii este un atu foarte important: avand in vedere ca accesoriile au rame din diferite tipuri de materiale, ele sunt maleabile si usor de introdus in extrem de multe tipuri de tinute. De asemenea, bine de stiut este ca ramele sunt foarte usor de manevrat, dar si de intretinut, fiind disponibile intr-o gama larga de modele.

Pe de alta parte, lentilele sunt lucrate din materiale de calitate, fiind fie de tip gradient, care au nuante diferite, incepand de la baza si pana in partea superioara, fie lentile de aceeasi nuanta pe toata suprafata, care ofera adultilor si copiilor posibilitatea de a se bucura de contraste interesante si naturale.

Cat despre gradul UV, este adaptat in functie de nivelul de sensibilitate in fata razelor de soare, asa ca oricine poate alege modelul care i se potriveste cel mai bine si care ii ofera confortul mult dorit.

Mai mult, ochelarii sunt sunt impartiti pe categorii: pentru femei, pentru barbati, pentru copii si unisex, astfel incat sa se plieze perfect pe cerintele publicului larg, facand orice cautare mult mai simpla si mai usoara, mai ales in mediul online.

Cum se pot intretine ochelarii de soare Vogue

Ochelarii de soare Vogue sunt realizati astfel incat sa fie durabili si rezistenti. In acelasi timp, sunt foarte simplu de intretinut, pentru a oferi intotdeauna o vedere clara si precisa, indiferent de momentul zilei. Cei care aleg sa poarte astfel de accesorii trebuie sa aiba intotdeauna o solutie speciala pentru curatarea ochelarilor. Trebuie sa lustruiasca lentilele usor, pe ambele parti, cu ajutorul unei lavete din microfibre. Ramele pot fi si ele curatate in mod constant, pentru a-si pastra aspectul curat si interesant, mai ales dupa utilizarea ochelarilor de soare la plaja sau in trafic, dupa mersul pe bicicleta, cand praful nu poate fi evitat, din pacate.

Unde si cum pot fi purtati ochelarii de soare?

Ochelarii Vogue au fost ganditi astfel incat sa poata fi folositi in mai multe locuri si nu doar la o plimbare lejera, prin parc. De exemplu, ochelarii de soare pot fi purtati la plaja, indiferent daca femeile, adultii si copiii se bucura de mare sau pur si simplu de o piscina. In acelasi timp, astfel de accesorii sunt potrivite pentru a fi utilizate in timpul condusului, atunci cand confortul trebuie sa fie intotdeauan primordial, astfel incat soferii sa se poata concentra la trafic, fara a fi distrasi de nimic. In ceea ce priveste pasionatii de activitatii sportive, si ei pot purta ochelari de soare, fie ca merg pe bicicleta, pe trotineta, urca pe munte sau se bucura alte tipuri de activitati.

De regula, ochelarii de soare pot fi purtati oriunde, cu mentiunea ca modelele alese trebuie sa fie in concordanta cu stilul vestimentar. Vogue pune la dispozitia celor interesati o paleta larga de optiuni, incepand de la ochelari de soare moderni, chic, perfecti pentru tinutele casual sau sport si pana la modele elegante, care pot fi purtate fara problemele impreuna cu piese vestimentare deosebite, ideale pentru evenimente cu tinuta impusa.

Utilitate si culori

Culoarea lentilelor nu este un simplu moft, ci este un element foarte important, care joaca un rol deosebit cand vine vorba despre modul in care lumina ajunge la pupila. De exemplu, lentilele care au culori inchise, asa cum sunt griul, maroul si verdele sunt recomandate pentru activitati zilnice, intrucat reduc in mod considerabil durerile de glob ocular.

Pe de alta parte, modelele cu lentile maro sunt si ele recomandate pentru activitatile zilnice, atunci cand soarele este foarte puternic, intrucat ajuta la imbunatatirea contrastului, dar si la obtinerea unei perceptii excelente asupra obiectelor din jur. Astfel de accesorii cu lentila maro sunt perfecte pentru sporturi de exterior, dar si pentru condus. In ceea ce priveste lentilele verzi, acestea ajuta la minimizarea vizibilitatii naturale, estompand in permanenta stralucirea si, totodata, accentuand umbrele.

Lentilele negre sau gri sunt perfecte pentru persoanele care isi doresc sa reduca nivelul oboselii ochilor si care au nevoie sa minimizeze luciul, mai ales cand se afla in preajma unei ape. Pe baza acestui considerent, ochelarii cu lentile negre sunt recomandati pentru cei care sunt pasioanti de pescuit, dar si pentru cei care merg la mare.

Nu in ultimul rand, lentilele in culori deschise, asa cum sunt albastrul, auriul, rozul si galbenul sunt potrivite pentru mediile in care lumina are un nivel scazut. Aceste modele sunt perfecte pentru doamnele si domnisoarele care isi doresc sa fie chic, la moda, si care apreciaza accesoriile!

Moderni, chic, disponibili intr-o gama larga de modele, ochelarii de soare Vogue se afla in topul de preferinte ale adultilor, dar si ale copiilor, in materie de accesorii care nu doar ca protejeaza ochii, ci ajuta si la conturarea unei imagini interesante. Este vorba despre ochelari de soare care sunt adaptati in permanenta in functie de tendintele in moda, putand fi purtati in numeroase tipuri de situatii! Puteti gasi sute de modele pe Lensa.

Sursa foto: pixabay.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare