Frumusete & Ingrijire

# Iyashi Dome #regenerare #terapie #slabit #purificare

Terapia Iyashi Dome – tehnologia ce face posibila purificarea, regenerarea si slabirea prin echilibrarea organismului din interior

Desi timid, vremea calda si zilele insorite se apropie iar petrecerea unei vacante in statiunea Mamaia in timpul verii inseamna sa porti slapi, ochelari de soare si un accesoriu foarte important: un zambet permanent pe fata ta.

 

Cu o multitudine de noi oferte, IAKI iti ofera aceasta posibilitate pe parcursul intregii veri, realizand pachete atragatoare cu servicii Spa integrate, dedicate atat doamnelor, cat si domnilor.

Astfel, pentru perioada februarie - iunie, IAKI lanseaza pachetul “Purify Your Body”, care include: 2 nopti de cazare cu mic dejun, Internet Wireless, acces IAKI Spa pentru piscina interioara, sauna, Jacuzzi, fitness, dus emotional si dus cervical si terapii Spa, precum: 1 terapie Iyashi Dome / persoana si 1 masaj de drenaj limfatic / persoana. Tariful pachetului este 960 lei / 2 persoane / pachet, tarif valabil pentru perioada 01.02 – 27.04.2016.

Pentru perioada 15.05 – 16.06.2016, tariful este 1060 Lei / 2 persoane / pachet. Suplimentul de vedere mare este GRATUIT, in limita locurilor disponibile.

Iyashi Dome este terapia prin care organismul tau face primul pas catre REGENERARE prin eliminarea toxinelor, a metalelor grele si a rezervelor nefolositoare de grasime.

Masajul de drenaj limfatic, este un masaj usor de combinat cu aplicarea presiunii usoare asupra ganglionilor limfatici, puncta cheie din organism. Asigura o curatare si o regenerare profunda a organismului si se recomanda in completarea curelor de detoxifiere.

In sectiunea „Oferte speciale”a site-ului www.iaki.ro sunt incarcate ofertele speciale pe care IAKI le-a pregatit in aceasta perioada, pentru clientii sai.

Ofertele sunt concepute din dorinta de a oferi potentialilor oaspeti posibilitatea de a petrece clipe de neuitat, intr-o ambianta de 4 stele internationale, la tarife avantajoase.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Adevarul despre MURATURI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare