Frumusete & Ingrijire

#machiaj #machiaj toamna #machiaj iarna #machiaj 2012 #eyeslipsface.com #machiaj mineral

Tendinte machiaj toamna-iarna 2011 - 2012

Prejudecatile legate de pierderea sanatatii tenului din pricina machiajului au fost spulberate in urma cu 30 de ani, cand o noua descoperire din industria frumusetii a revolutionat industria cosmeticelor: produsele minerale, adevarate izvoare de naturalete si prospetime. Eyeslipsface.com.ro iti pune la dispozitie o gama intreaga de farduri , pudre si accesorii cu ingrediente naturale, adaptate tendintelor in machiaj pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012.

Machiajul mineral sustine frumusetea si sanatatea pielii tale, fiind recomandat de medicii dermatologi gratie componentelor benefice cu efect protector si revitalizant. Revolutionarele produse e.l.f. pe care le gasesti pe eyeslipsface.com te vor uimi prin calitatea lor deosebita la preturi accesibile oricui.

Cosmeticele minerale sunt recomandate tenului sensibil datorita ingredientelor hipoalergenice, nu ofera un aspect de masca pentru ca au o textura usoara, nu accentueaza ridurile si iti permit chiar sa dormi cu ele pe chip, fara sa te expui consecintelor nefaste specifice machiajului clasic.

Fard de ochi e.l.f.

Nuantele translucide oferite de fardul de ochi e.l.f. iti vor scoate in evidenta ochii in mod subtil in timpul zilei si vor spori efectul dramatic pentru ocaziile speciale de seara. Pe langa componentele hidratante 100% naturale, fara parabeni si conservanti chimici, fardurile e.l.f. vin intr-o gama variata de nuante potrivite tendintelor sezonului rece in materie de machiaj: tonuri neutre, nude sau culori tari si indraznete precum albastru cobalt, purpuriu si rosu coral .



Iluminator ochi e.l.f.

Iluminatorul este un element-cheie pentru machiajul tau de toamna, iar eyeslipsface.com te ajuta sa adaugi un plus de prospetime chipului cu ajutorul acestui produs revitalizant ce contine musetel, ceai verde, extract de dude si vitamina C&E.



Primer ochi e.l.f.

Secretul unui machiaj impecabil, care rezista mai mult de 24 de ore fara sa-si piarda din intensitate sau sa se adune in pliul ochiului, este primer-ul pentru ochi. Produsul e.l.f. usor si transparent contine vitaminele A,C si E, fiind creat special pentru a fi folosit cu fardurile de ochi minerale favorite.



Set farduri ochi e.l.f.

Asigura-ti un machiaj complet cu setul special e.l.f care contine 3 farduri pentru ochi, 2 pensule pentru aplicare/contur si creion de ochi cu ascutitoare. Consistenta si proprietatile acestor cosmetice te vor cuceri cu siguranta.


 

Pentru mai multe detalii, vizitati www.eyeslipsface.com.ro


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Adevarul despre MURATURI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare