Frumusete & Ingrijire

# tendinte 2021 #frumusete #beauty

Tendinte 2021. Trenduri in frumusete pentru acest an

Noile tendinte in frumusete pentru 2021 te vor surprinde. Asa cum moda se intoarce cand e vorba de vestimentatie, acelasi lucru se intampla si in lumea frumusetii. Tendintele in frumusete pot varia de la minimalism la extrema cealalta. Exista mii de tendinte, cu cat mai surprinzatoare, cu atat mai efemere.

In 2020 putem spune ca tendinta numarul unu in frumusete a fost naturalul. Din cauza pandemiei si izolarii la domiciliu, a trebuit sa ne luam la revedere de la programarile la coafor sau manichiura. Lucratul de acasa ne-a facut sa ne machiem cat mai putin, chiar si atunci cand aveam o sedinta online.

Ce ne aduce 2021 in privinta tendintelor de frumusete

De la 2021 asteptam sa fie un an mai bun decat cel care a trecut. Pentru a ne simti mai bine in pielea noastra si pentru a putea trai viata mai cu pofta, trebuie sa avem grija de noi.

Iata ce poti face, ca femeie, ca sa fim cat mai frumoase si pregatite pentru aventura ce ne asteapta:

1. Yoga faciala

Este o activitate pe care o putem face fara nici un cost. Incearca la tine acasa cateva tehnici de masaj in oglinda pentru a imbunatati circulatia si a detensiona muschii fetei. Rezultatul va fi un chip mai stralucitor, cu un ten tonifiat.

2. Machiajul natural

Fata scaldata in putina culoare, cu un luciu subtil, piele care arata naturala, nu care este ascunsa sub straturi intregi de fond de ten si pudra. Este esenta minimalismului pielii. Asta nu inseamna ca trebuie sa arati ca un model de 20 de ani cu pielea intinsa si fara cosuri, riduri sau zone decolorate. Se refera mai mult la sanatatea pielii, texturi transparente, rezultate finale luminoase si formule confortabile.

3. Piele luminoasa

Fara indoiala ingrijirea pielii este fundamentala inainte de a vorbi despre vreo baza de machiaj cu ajutorul careia sa obtii stralucire, elasticitate si tinerete. Combina yoga faciala cu seruri si vei avea o piele care pur si simplu va radia.

4. Produse de infrumusetare home-made

Ritualurile de frumusete facute acasa au renascut in anul care a trecut, din motive evidente. A fost perioada perfecta pentru a ne aminti si a pune in practica retetele de frumusete ale bunicilor si ale mamelor noastre. Putem incerca de asemenea masti faciale cu Aloe Vera si ovaz, creme hidratante, bai cu spuma, trucuri pentru refacerea pielii uscate si crapate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Adevarul despre MURATURI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare