Frumusete & Ingrijire

#fotoliu masaj #fotoliu #masaj

Solutia momentelor de relaxare, la indemana cu ajutorul fotoliilor de masaj

Tot mai mult se pune accent pe nevoia de relaxare, ca metoda de combatere a stresului. Epoca moderna a adus in vietile noastre un cumul de factori ce afecteaza mai ales tinerii. De la dureri, postura deficitara pe care o adopta in fata calculatorului, probleme de acest gen sunt o constanta in viata omului modern. Din fericire insa, exista si solutia pentru asta: fotoliile de masaj.

 

Acestea apareau in urma cu ceva ani ca o noutate si le regaseam in marile centre comerciale. Acum insa pretentiile sunt si mai mari, iar in variante mai complexe exista chiar si fotoliu cu masaj pentru casa si birou. Compacte, eficiente si cu functii multiple, au rolul de a restabili starea de bine prin masajele pe care le pot executa.

Fotolii de masaj de la Masatto

Masatto este deja un nume sonor cand vine vorba de fotolii de masaj. Ca demonstratie a evolutiei acestei nise, fata de care a tinut pasul, Masatto a facut marele pas de a deveni producator de asemenea, nu doar distribuitor de fotolii de masaj. Gama sa de lux a fotoliilor de masaj pe care le ofera inseamna o varietatea de modele, cu functii si tehnologie de inalta clasa.

Un aspect pentru care s-au facut remarcate fotoliile Masatto se refera la modul in care imbina design-ul cu tehnologia, performanta cu functiile si per total complexitatea produselor. Un fotoliu cu masaj design modern din gama Masatto este modelul Vega, apreciat mai intai de toate pentru ca se integreaza perfect in spatii din intimitatea caminului sau la birou. Home&Office este conceptul pentru care Vega nu este orice fotoliu de masaj, ci unul versatil.

In spatele unui fotoliu de acest gen, cu linii curbate, robust si impunator, se afla o tehnologie complexa. Include spre exemplu role 3D, ceea ce inseamna ca masajele pe care le realizeaza sunt realmente simtite intens, deci de efect. Are sistemul de tip zero gravity, adica ridica picioarele si pozitioneaza intregul corp intr-o postura optima pentru masare.

Rolele de masaj sunt completate de sistemul de caldura, sina de tip SL adica perfect sincronizata cu postura, ceea ce permite ca masarea sa fie specifica in punctele cheie sunt de asemenea completari in descrierea lui Vega. Insa poate si mai mult de atat; 5 tehnici de masaj manual, 9 programe automate, iar alegerile se pot combina – ca intensitate, impreuna cu perne de aer, pe baza de presiune a acestora, masaje doar pentru anumite zone sau pentru tot corpul.

Vega poate masa prin framantare, presiune, tapotare, rulare, frectiune sau stretching. Devine asadar ideal pentru tineri sau cei mai in varsta, atunci cand durerile sunt suparatoare, cand intervine epuizarea fizica, psihica, crampele musculare dau batai de cap sau durerile de spate par greu de combatut.

Testeaza-l!

Nimic nu se compara cu puterea exemplului. Daca in trecut fotoliile de masaj erau disponibile pentru scurte sesiuni de masaj in centrele comerciale, acum ele pot fi testate in showroom-uri. Masatto incurajeaza doritorii sa viziteze locatia sa, pentru ca fotoliul dorit sa aiba ocazia de a arata in realitate performanta. De fapt, un astfel de moment este mai relevant ca orice.

In cazul lui Vega un avantaj in plus il reprezinta faptul ca se integreaza foarte bine in apartamente. Ales si din ratiuni practice, un fotoliu de masaj precum Vega devine un prieten pe termen lung.

Un masaj ce detensioneaza si combate starile de epuizare este tot ce si-ar putea dori oricine, dupa o zi de munca. Fara sa mai depinda de diverse programari si maseuri, fotoliile de masaj sunt la indemana oricand, chiar in intimitatea casei.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare