Frumusete & Ingrijire

#ingrijire piele # cosmetice bio #produse bio #armelle.ro

(P) Secretul frumusetii bio, la mana norocului tau! Castiga premii in bani cu Armelle.ro!

 

Pentru cosmeticele bio de la Laboratoire Gravier si Reve de Provence, distribuite de Armelle.ro, expertii in frumusete au selectat din natura doar cele mai eficiente ingrediente pentru frumusete si sanatate! Inca nu le cunosti? Imprieteneste-te cu ele participand la un concurs care-ti ofera sansa de a castiga si testa cosmetice bio in valoare de 200 de lei! Specialistii sunt de parere ca cel mai simplu mod de a avea grija de tine este sa respecti natura si sa o privesti ca pe o prietena de nadejde a frumusetii tale!

Goana dupa cosmetice bio nu este un doar un simplu moft al femeii moderne. Chiar daca industria bio a inceput sa ia amploare si sa devina un trend global, femeile recurg la cosmetice si produse de ingrijire bio din dorinta de a-si conserva frumusetea in mod natural si de a se mentine sanatoase.

Bio Laboratoire Gravier si Reve de Provence au inteles nevoile femeii moderne. Expertii acestor companii frantuzesti au patruns in laborator, au lucrat intens la combinatii de ingrediente si selectii naturale si au reusit sa creeze game de cosmetice bio cu agenti activi 100% naturali, fara efecte secundare.

Armelle.ro este unicul distribuitor al cosmeticelor bio frantuzesti in Romania si are o oferta larga si atractiva pentru intreaga familie, inclusiv bebelusi, la preturi ametitor de mici.
 

Crema Bebe Bio pentru fata si corp Laboratoire Gravier


Este o crema pentru bebelusi special conceputa pentru pielea lor sensibila. Combina agenti activi cunoscuti cu uleiuri vegetale bio, apa florala si alte ingrediente naturale menite sa hidrateze, calmeze si hraneasca pielea micutului tau.



 

Spuma de baie Bio cu citrice Reve de Provence

Spuma de baie Bio cu citrice va deveni cel mai bun aliat al tau in lupta cu stresul, la sfarsitul unei zile lungi si obositoare de munca. Nimic nu este mai relaxant decat o cada cu apa calduta, plina de spuma bio cu uleiuri de mandarina si portocale, pregatite oricand sa-ti revitalizeze organismul, din cap pana in picioare.
 

Lapte de corp Bio cu lapte de magarita Laboratoire Gravier


Laptele de corp cu agenti activi 100% naturali are meritul de a patrunde in straturile profunde ale epidermei si de a hidrata si catifela pielea, mentinand-o mereu sanatoasa si stralucitoare.
 

Armelle.ro te provoaca la un concurs cu premii in bani!


In cazul in care randurile de mai sus nu te-au convins inca, ai ocazia sa testezi cosmeticele frantuzesti, participand la concursul “Castiga premii in bani, in valoare de 2000 de lei” organizat de Armelle.ro.

Ai ocazia sa testezi un nou stil de viata, natural si sanatos si sa te alegi si cu o suma de bani in buzunar pentru vacante, relaxare, spa-uri si alte placeri.

Iata ce trebuie sa faci:

Creeaza-ti un cont pe site-ul Armelle.ro. Cumpara cel putin un produs bio de pe site, intre 22 mai si 31 august, indiferent de valoarea lui, si ai sansa de a castiga unul dintre cele trei premii, in valoare totala de 2000 de lei, astfel:

  • Premiul I: 1000 de lei + 1 spuma de baie
  • Premiul II: 600 de lei + 1 spuma de baie
  • Premiul III: 400 de lei + 1 spuma de baie.


Castigatorii concursului vor fi alesi pe data de 3 Septembrie, prin tragere la sorți, iar acestia vor fi anutati atat telefonic, cat si prin email.
 

Regulament de participare:

Pentru a participa la tragerea la sorti trebuie sa-ti pastrezi contul pe site pana la data extragerii.
Pot participa doar persoanele care au achitat produsele si nu le-au returnat. De asemenea, poate participa orice vizitator al site-ului www.armelle.ro persoana fizica romana, indiferent de rasa, sex sau religie, care are domiciliul / resedinta in Romania, cu exceptia angajatilor S.C. KRYSOS S.R.L. a sotilor si rudelor, pana la gradul IV, precum si cu exceptia angajatilor firmelor partenere in organizarea acestei promotii.
Extragerea la sorti se va face prin intermediul serviciului online RandomPicker (www.randompicker.com) care va asigura corectitudinea tombolei.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare